Turniej w YMCE, Gdynia 27.01.2007
- Bladeweaver
- Mudżahedin
Proponuje zobaczyc na strone 3 tego tematu jest tam to pytanie i jest tez odpowiedz
- krooliczek
- Mudżahedin
jeszcze raz: jeśli w jakimkolwiek chaosie coś jest specjal - to można brać.
Ja będe rezerwą albo niegrającym sedzią zależnie od parzystości graczy Krzysztof będzie sie też kręcił cały czas w okolicy - maniak będzie grał w Magica, to w międzyczasie oceni malowanieScimitar pisze:Rozumiem, że jakaś niegrająca obsada sędziowska będzie ?? Postarajcie się też o jakiegoś niegrającego organizatora, który w razie czego będzie tym "do pary" w przypadku nieparzystej liczby osób.
Pozdrawiam,
Kowal
-
- Wałkarz
Zaklepuje jako drugi pegazy Królika ....
jeśli Jagal sie nie zdecyduje
- krooliczek
- Mudżahedin
nie ma to jak propaintowane koniki
- Bladeweaver
- Mudżahedin
No Kowal to nie ma co jesli ktos trafi na ciebie na poczatku to spoko... ale jesli będzie to w tzreciej bitwie to bedzie to oznaczac że jest ostatni i jeszcze na pocieszenie dostanie twoje HE
ja będę wiedział w czwartek dopiero wieczorem czy jadę czy nie..::Maciej::.. pisze:Zaklepuje jako drugi pegazy Królika ....
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Bladeweaver
- Mudżahedin
No własnie mówimy o d 2 sposobach wstawienia rezerwowego gracza w pierwszym gracz rezerwowy gra zawsze z osoba która powinna pauzować poza 1 bitwa oczywiscie (i tu pojawia sie ten przypadek o którym pisałem) ... a w drugim patrzy na liste o jest nas 29 to gram lub jest nas 30 to nie gramScimitar pisze:Chodzi o to chyba, że Kuba zagra jeśli będzie nieparzysta liczba graczy Ale chyba nie znaczy, że będzie grał z ostatnimi, chyba, że słabo mu pójdzie
- krooliczek
- Mudżahedin
uwaga uwaga - wjazd na turniej jest wliczony w cene wstępu na konwent...
dlatego własnie 10 zł
zrekompensujemy wam to nagrodami, promis!
dlatego własnie 10 zł
zrekompensujemy wam to nagrodami, promis!
Właśnie to jest podstawowy problem z konwentami - płacisz zwykle 5 zł za wstęp na konwent i drugie tyle za sam turniej. A konwentowcy zwykle są nieugięci. Na Balticonie też właściwie tak było, ale po prostu z opłat graczy później odpalaliśmy te 5 zł, więc gracze płacili de facto raz.qwer pisze:a niemozecie rozdzielic turnieju i konwentu, co z tego ze moge wejsc sobie na konwent, jak mnie interesuje tylko i wyłacznie turniej
Ale 5 zł z 25-30 za mastera to jeszcze ok, ale 5 zł z 10 za lokala to sporo (chodzi generalnie o cene lokala - 10 zł łącznie).
Trudno - ale dobrze, że mówicie, bo bym się zdziwił na miejscu