Gramy w CS-a w 800set
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ba czy organizator może zedytować posta i podać adres gdzie odbywa się klub bo gdzie klub"Kult" jest to ja prowincjusz nie wiem gdzie jest.
Czy w warszawie czy pod Warszawą czy na księzycu czy na Marsie czy na ul.Pinicheta czy ul.Rybaków Kazachstańskich.
Czy w warszawie czy pod Warszawą czy na księzycu czy na Marsie czy na ul.Pinicheta czy ul.Rybaków Kazachstańskich.
juz pisalem ze turniej odbedzie sie najprawdopodobniej w Auditorium Maximum UW na kampusie głównym. Nie dałem jeszcze w pierwszym post'cie bo do czasu az jeden człowiek z UW nam nie powie "tak, napewno będzie tam " nie chce dawac błędnych informacji.
Ja od razu napiszę, jakby ktoś miał pożyczyć kuszników albo lekką jazdę, najlepiej obie ludzkie.
I może wpadnę wcześniej pomóc nosić blaty, tzn. postaram się...![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
I czekam na tego Edita listy, bo wychodzi na to że będę rezerwowy, a zgłoszenie wysłałem dużo wcześniej....![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
I może wpadnę wcześniej pomóc nosić blaty, tzn. postaram się...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
I czekam na tego Edita listy, bo wychodzi na to że będę rezerwowy, a zgłoszenie wysłałem dużo wcześniej....
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Bum...!
- monsterstar
- Chuck Norris
Kurna mam wtedy zjazd ....
ale wpadnę sobie w przerwie miedzy wykładami ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
...Bartys pisze:jutro będzie aktualizacja tej listy jak sie dowiemy czy i o ile mozemy rozszerzyć limit
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
bardziej mi chodziło o zwiekszenie limitu miejsc.. bo siebie to ja widze na liscie cały czas ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
ok wiec w pierwszym post'cie jest update listy zgłoszonych z uwzglednieniem osób z maili od Lith'a i rozciagnięciem listy o 6 miejsc. Ponoć problemem jaki wystepuje jest wielkość sali i niewielka ilość ruchomych ławek/krzeseł które UW może nam udostępnić w danej chwili.
Czy Tomek Turzyński i Tommy zgłoszony na mail'a to są dwie osoby?
Turniej odbedzie się w korytarzu przy szatniach (poziom piwniczny) Auditorium Maximum na głównym kampusie UW (ten przy krakowskim przedmieściu
)
Czy Tomek Turzyński i Tommy zgłoszony na mail'a to są dwie osoby?
Turniej odbedzie się w korytarzu przy szatniach (poziom piwniczny) Auditorium Maximum na głównym kampusie UW (ten przy krakowskim przedmieściu
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)