Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Albo zmiana grywalnosci jednostek
Charioty Slaa beda miec S7 i 3D6 impactow
Model bedzie kosztowac 250zl/sztuka
Moderator: KrzysiekW
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
One są za duże i chyba na 40x40 się nie zmieszczą - one się nadają na rydwanówkeDeus pisze:Może Carrion Wormsy od Rothanda? http://rothandstudio.blogspot.com/p/blog-page.html
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Eee, przecież to "nasze" demonetki, tylko z przyprawionymi skrzydłami. W sumie ci co grają głównie (lub tylko) format euro mogą ich nie kojarzyć.Tirit pisze:Ktos zna skale i cene tych modeli?
Mi się żabki nie podobają...Tirit pisze:Zawsze mozesz uzyc zabek z FW. To wyglada jak Yeti po imprezie Bukake
Skrzydła są z Gargulców Tyranidzkich z WH40k. Sam kiedyś użyłem ich w celu zrobienia z ungorów harpii do moich bestii, ale mi zawsze odpadały więc olałem:) i swoje gargulce rozwaliłem:D A co do modeli, kiedyś na masterze widziałem Ravenery tyranidzkie jako Fiendy, więc dziwię się że nie dopuszczają ślimaków...Azgaroth pisze:Tą konwersję robił mój kumpel - Rothand i używał demonetek Spytam z jakich figsów brał skrzydła
np. MaxMini o ile podobają ci się wzoryFuxiorr pisze:Wiece jaka firma sprzedaje skrzydełka ? Potrzebuje by zrobić furie
Nadaje się. przeszedlby jak najbardziej.Fuxiorr pisze:Czy ten model pasuje na bestie nurgla ? ?
http://bitsofwar.com/home/138-morbid-spawn.html I czy by na dmp przeszedl?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..