ARENA 2011 - Master w Krakowie, , WYNIKI NA STR. 39
Re: ARENA 2011 - Master w Krakowie. 2011-05-07
Ma ktoś górników pożyczyć? Hamków domaluje, ale jak nie będzie życzliwej duszy to górnicy będą bardzo macoszemu pomalowane 

Ja tu tylko sprzątam.
Dzieki stary za dobre słowo :SPiotrB pisze:niestety Kraków to mentalne zadupie pod wieloma względami w tym i WFB. Ja po latach wróciłem do battla i jestem bardzo rozczarowany ilością graczy. Gdyby nie True Legion to nic by się nie działo - dlatego macie u mnie duży szacun panowie!
A tak apropo sprawdz sobie maila bo masz rozpe do poprawy...

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
te #@%#$% z PKP zmienili rozkład i nie dość że pociąg ok 10 w Krakowie to jeszcze jedzie na stację Płaszów bo remont. A wcześniejszy z jakąś przesiadką w Sędziszowie. Niech wszy 10 0000 Reniferów zagnieżdżą się w ich jądrach.
Jacku - rady, jak się nie jest na miejscu, tylko pisze z dystansu, są zazwyczaj mało trafne. Nie obraź się, ale również i tak jest w tym przypadku. W Krakowie sytuacja wygląda tak, jak to opisał Undead. Klub jest mały i cieszy się reputacją...specyficzną. Ciężko ją zmienić, ale staramy się, między innymi dlatego tak walczymy o jakość Areny.
Masz w nosie nasze koszty - jasne, takie Twoje prawo, nie dziw się jednak, że wejściówka nie wynosi 30 złotych. Gdybym miał darmową, albo tanią szkołę - to wierz mi, wejściówka byłaby dwa razy tańsza.
Zarzucasz, że naszą winą są największe punkty. Tyle tylko, że my przecież postawiliśmy ankietę, aby zrobić turniej taki, jaki Wam odpowiada. Wam, czyli regularnie grającym graczom, których w dużej liczbie znam i lubię. Gdybym chciał robić turniej pod przypadkowych młodzieńców z Barda to zniósłbym wymóg pomalowanej armii i zrobił turniej na 1100pkt. Być może frekwencja byłaby lepsza.
Propozycja wejściówek za darmo? Przecież to byłoby nie fair w stosunku do płacących.
Minimum masterowe jest przekroczone, ktoś jeszcze zawsze może się zgłosić, na razie nikt nie odpada, do turnieju pozostały trzy dni. Jak będzie bardzo źle to część z nas będzie grać.
I na koniec krótka refleksja:
Postawiliśmy na jakość - świetnie położona, ładna szkoła z nowoczesną halą, nocleg, prysznice, dużo miejsca. Staramy się ogarniać potrzeby przyjeżdżających w piątek. W sobotę robimy wspólne posiedzenie, pokerek. Zgodziliśmy się na późny termin i na bardzo kłopotliwe do ogarnięcia punkty. Wszystko, żeby była dobra frekwencja i żebyście się u nas dobrze czuli i dobrze bawili. Niestety nie mamy w Krakowie kilku klubów, albo nawet jednego, a dużego, sklepy stawiają na WFB tyle o ile, staramy się to powoli zmieniać. Jest nas pięciu i bardziej można nasz przykład porównać do BWT niż do dużego i prężnego klubu. Pretensje, pod tytułem: nie staracie się, a Wasze uwarunkowania mam gdzieś, uważam za niesprawiedliwe. Ale każdy ma prawo do swoich sądów. Ciekaw jedynie jestem, czy gdyby zdecydowało się przyjechać 30 Ślązaków więcej to uznałbyś, że się świetnie staramy i w ogóle super

Masz w nosie nasze koszty - jasne, takie Twoje prawo, nie dziw się jednak, że wejściówka nie wynosi 30 złotych. Gdybym miał darmową, albo tanią szkołę - to wierz mi, wejściówka byłaby dwa razy tańsza.
Zarzucasz, że naszą winą są największe punkty. Tyle tylko, że my przecież postawiliśmy ankietę, aby zrobić turniej taki, jaki Wam odpowiada. Wam, czyli regularnie grającym graczom, których w dużej liczbie znam i lubię. Gdybym chciał robić turniej pod przypadkowych młodzieńców z Barda to zniósłbym wymóg pomalowanej armii i zrobił turniej na 1100pkt. Być może frekwencja byłaby lepsza.
Propozycja wejściówek za darmo? Przecież to byłoby nie fair w stosunku do płacących.
Minimum masterowe jest przekroczone, ktoś jeszcze zawsze może się zgłosić, na razie nikt nie odpada, do turnieju pozostały trzy dni. Jak będzie bardzo źle to część z nas będzie grać.
I na koniec krótka refleksja:
Postawiliśmy na jakość - świetnie położona, ładna szkoła z nowoczesną halą, nocleg, prysznice, dużo miejsca. Staramy się ogarniać potrzeby przyjeżdżających w piątek. W sobotę robimy wspólne posiedzenie, pokerek. Zgodziliśmy się na późny termin i na bardzo kłopotliwe do ogarnięcia punkty. Wszystko, żeby była dobra frekwencja i żebyście się u nas dobrze czuli i dobrze bawili. Niestety nie mamy w Krakowie kilku klubów, albo nawet jednego, a dużego, sklepy stawiają na WFB tyle o ile, staramy się to powoli zmieniać. Jest nas pięciu i bardziej można nasz przykład porównać do BWT niż do dużego i prężnego klubu. Pretensje, pod tytułem: nie staracie się, a Wasze uwarunkowania mam gdzieś, uważam za niesprawiedliwe. Ale każdy ma prawo do swoich sądów. Ciekaw jedynie jestem, czy gdyby zdecydowało się przyjechać 30 Ślązaków więcej to uznałbyś, że się świetnie staramy i w ogóle super

+1Assur pisze:E tam, ja ze wszystkich moich masterów w Krakowie mam dobre wspomnienia, także z tego gdzie grano w gałę na sali (mojej armii nie trafiła). Bądźmy dobrej myśli, a i ten turniej będzie udany.
Bez stresu panowie, wszystko będzie dobrze

Undead - sprawdź czy doszła do Ciebie sforwardowana rozpa Dalmara, bo wydawało mi się, że ją przesyłałem, a nie ma go w zestawieniu ma pierwszej stronie.
Postaram się zapytać Charkiego, chociaż nie wiem czy on jeszcze ma coś z WFB wspólnego.
ksch pisze:...
Naciągasz fakty.
Napisałem, że wybraliście najtrudniejsze możliwe połączenie.
Nie z mojej perspektywy, tylko graczy w ogóle.
Więc wybraliście najtrudniejszy mix, to trzeba się liczyć, że nie będzie łatwo i walczyć o graczy.
A ty mi to sprowadzasz do jakichś osobistych animozji o koszt wejściówki. Proszę...
Mi to ryba, bo się zgłosiłem...prawda?
Jest to tylko IMO jestem z kilku powodów niskiej póki co frekwencji.
Póki co zauważyłem, że warto się postarać, żeby był master, zakładając, że jednak ktoś ze zgłoszonych odpadnie.
I tyle.
A wy rozdmuchaliście to, jakbym obraził Waszą świętą pracę.
Chill.
Będę!
Ostatnio zmieniony 4 maja 2011, o 15:23 przez JaceK, łącznie zmieniany 1 raz.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Jacku - nie czuję się tak, jakbyś szargał jakieś moje świętości. Po prostu sprowadziłeś niską frekwencję (w dużej mierze) do braków w naszym zaangażowaniu. No i porównałeś nas do ajfonów:D Więc nie dziw się
Do zobaczenia!
Maciom - już szukam kontaktu do Pawła.

Do zobaczenia!
Maciom - już szukam kontaktu do Pawła.
nie doszła.W nicy jeszcze sie zgłosiła jedna osoba.Wieczorem ( około 23)zrobię update tabelki a ty jak możesz prześlij mi jeszcze raz.ksch pisze:Undead - sprawdź czy doszła do Ciebie sforwardowana rozpa Dalmara, bo wydawało mi się, że ją przesyłałem, a nie ma go w zestawieniu ma pierwszej stronie.
Oki, doki - się robi.
"Kraków to dziwne miasto i nic z tymi nie zrobimy"ksch pisze:Jacku - nie czuję się tak, jakbyś szargał jakieś moje świętości. Po prostu sprowadziłeś niską frekwencję (w dużej mierze) do braków w naszym zaangażowaniu. No i porównałeś nas do ajfonów:D Więc nie dziw się![]()
Do zobaczenia!
Łatwa wymówka i tyle.
Łódź też jest dziwna, ale Zembol wciąż walczy

A iPhone'y są zajebiste. Wiem, bo mam

Aplikacja z kośćmi do rzucania - gr8.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Ponawiam prośbę o 30 savage orków. Mogę ich nawet kupić:D
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.