warsztat mnicha:D
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: warsztat mnicha:D
Krasie i VC fajne. Jazda kozacka tragiczna.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
teraz oczywiście już za późno na tego rodzaju uwagi... Ale widzę że starałeś się przykryć znak khorna występujący na bloodletterach za pomocą greenstuffu. Przy swoich robiłem podobny zabieg - i sugeruje na przyszłość albo wytarcie go pilnikiem, ale pokrycie kilkoma warstawami liquid greenstuff. Albo najlepiej jedno i drugie.
U Ciebie bardzo rzucają się w oczy te doklejone i niewygładzone kawałki greenstuffu.
No i po co dwóch muzyków w oddziale?
Bloodlettery to świetna baza do konwersji alternatywnych plaguebearerów - ale warto włożyć w nie trochę więcej pracy.
U Ciebie bardzo rzucają się w oczy te doklejone i niewygładzone kawałki greenstuffu.
No i po co dwóch muzyków w oddziale?
Bloodlettery to świetna baza do konwersji alternatywnych plaguebearerów - ale warto włożyć w nie trochę więcej pracy.
Dla mnie trochę bez sensu ten niebieski - bez żadnego przejścia wygląda to, jakby paradowała w gumowych rękawicach
Lepiej wygladałoby, gdyby zostało wszystko tak, jak reszta ciała - ta jest niezła.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
-
- Oszukista
To jest TT+? Hmm...
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
Nie chciałbym z dissem wyjeżdżać, ale mógłbym powiedzieć - wow, jak na pierwszą figurkę jest super! ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Tymczasem jednak jestem w galerii profesjonalisty i na TT+ to chyba trochę mało, choć ogólnie nie prezentuje się źle![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Tymczasem jednak jestem w galerii profesjonalisty i na TT+ to chyba trochę mało, choć ogólnie nie prezentuje się źle
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
i znów można by gadać przy piwku o tt i tt+
to nie jest pro paint z glazami malowanymi gałkami ocznymi i źrenicami, poprostu tt+ czyli figurka wygląda ładnie z daleka ale i z bliska wygląda dobrze, nie ma ostrych przejść tak jak to jest w tt, tylko przejścia już z głową robione;)
jutro wkleję 80szkieletów manticowych strong tune;)
to nie jest pro paint z glazami malowanymi gałkami ocznymi i źrenicami, poprostu tt+ czyli figurka wygląda ładnie z daleka ale i z bliska wygląda dobrze, nie ma ostrych przejść tak jak to jest w tt, tylko przejścia już z głową robione;)
jutro wkleję 80szkieletów manticowych strong tune;)
Wiem że każdy może uważać TT za co innego, ale nazywając to TT+ mówisz nam że to podchodzi pomału pod górną granice Twoich możliwości - to nie jest dobra reklama ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Poza tym te ręce w zestawieniu z monotonną resztą z daleka też nie wyglądają za wybitnie, więc nawet to TT to dość ryzykowna teza jeśli trzymać się Twojej definicji![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Poza tym te ręce w zestawieniu z monotonną resztą z daleka też nie wyglądają za wybitnie, więc nawet to TT to dość ryzykowna teza jeśli trzymać się Twojej definicji
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mi się podoba, ale podstawka... Podstawka! Zrób waść podstawkę!
Tak naprawdę, sledząc liczne wątki na tym forum widać, że każdy przyjął sobie inną skalę i określenie stopnia "jakości" w malowaniu i nic się z tym nie zrobi. Przykładowo, poziom basic UC (Unlimited Colors) wykracza poza mój poziom "max", więc tak naprawdę, ja od jakiegoś czasu przestałem już nawet starać się określać poziom swoich prac ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Co do driady, to jest całkiem fajna ale podstawka rzeczywiście trochę psuje odbiór całego figsa, przydałoby się tam jakieś urozmaicenie![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Co do driady, to jest całkiem fajna ale podstawka rzeczywiście trochę psuje odbiór całego figsa, przydałoby się tam jakieś urozmaicenie
Też mam mieszane uczucia co do tego niebieskiego. Sam motyw jest ok i sama podobnie malowałam aczkolwiek dużo wcześniej powoli już przechodziłam w ten błękit tutaj jest to nagle, nawet mam wrażenie że te "rękawiczki" są oddzielone linią.
Myślę, że przy takiej ilości jaką malujesz warto zainwestować w aerograf, będziesz to robił dużo szybciej i ładniej.
Mam hopla na punkcie podstawek i ta faktycznie wygląda biednie, u WE a zwłaszcza u driad jest mnóstwo świetnych bitzów, które powinny na owej podstawce wylądować.
Myślę, że przy takiej ilości jaką malujesz warto zainwestować w aerograf, będziesz to robił dużo szybciej i ładniej.
Mam hopla na punkcie podstawek i ta faktycznie wygląda biednie, u WE a zwłaszcza u driad jest mnóstwo świetnych bitzów, które powinny na owej podstawce wylądować.