warsztat mnicha:D
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: warsztat mnicha:D
Krasie i VC fajne. Jazda kozacka tragiczna.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
teraz oczywiście już za późno na tego rodzaju uwagi... Ale widzę że starałeś się przykryć znak khorna występujący na bloodletterach za pomocą greenstuffu. Przy swoich robiłem podobny zabieg - i sugeruje na przyszłość albo wytarcie go pilnikiem, ale pokrycie kilkoma warstawami liquid greenstuff. Albo najlepiej jedno i drugie.
U Ciebie bardzo rzucają się w oczy te doklejone i niewygładzone kawałki greenstuffu.
No i po co dwóch muzyków w oddziale?
Bloodlettery to świetna baza do konwersji alternatywnych plaguebearerów - ale warto włożyć w nie trochę więcej pracy.
U Ciebie bardzo rzucają się w oczy te doklejone i niewygładzone kawałki greenstuffu.
No i po co dwóch muzyków w oddziale?
Bloodlettery to świetna baza do konwersji alternatywnych plaguebearerów - ale warto włożyć w nie trochę więcej pracy.
Dla mnie trochę bez sensu ten niebieski - bez żadnego przejścia wygląda to, jakby paradowała w gumowych rękawicach
Lepiej wygladałoby, gdyby zostało wszystko tak, jak reszta ciała - ta jest niezła.

...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
-
- Oszukista
To jest TT+? Hmm...
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
Nie chciałbym z dissem wyjeżdżać, ale mógłbym powiedzieć - wow, jak na pierwszą figurkę jest super! 
Tymczasem jednak jestem w galerii profesjonalisty i na TT+ to chyba trochę mało, choć ogólnie nie prezentuje się źle

Tymczasem jednak jestem w galerii profesjonalisty i na TT+ to chyba trochę mało, choć ogólnie nie prezentuje się źle

i znów można by gadać przy piwku o tt i tt+
to nie jest pro paint z glazami malowanymi gałkami ocznymi i źrenicami, poprostu tt+ czyli figurka wygląda ładnie z daleka ale i z bliska wygląda dobrze, nie ma ostrych przejść tak jak to jest w tt, tylko przejścia już z głową robione;)
jutro wkleję 80szkieletów manticowych strong tune;)
to nie jest pro paint z glazami malowanymi gałkami ocznymi i źrenicami, poprostu tt+ czyli figurka wygląda ładnie z daleka ale i z bliska wygląda dobrze, nie ma ostrych przejść tak jak to jest w tt, tylko przejścia już z głową robione;)
jutro wkleję 80szkieletów manticowych strong tune;)
Wiem że każdy może uważać TT za co innego, ale nazywając to TT+ mówisz nam że to podchodzi pomału pod górną granice Twoich możliwości - to nie jest dobra reklama 
Poza tym te ręce w zestawieniu z monotonną resztą z daleka też nie wyglądają za wybitnie, więc nawet to TT to dość ryzykowna teza jeśli trzymać się Twojej definicji

Poza tym te ręce w zestawieniu z monotonną resztą z daleka też nie wyglądają za wybitnie, więc nawet to TT to dość ryzykowna teza jeśli trzymać się Twojej definicji

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mi się podoba, ale podstawka... Podstawka! Zrób waść podstawkę!
Tak naprawdę, sledząc liczne wątki na tym forum widać, że każdy przyjął sobie inną skalę i określenie stopnia "jakości" w malowaniu i nic się z tym nie zrobi. Przykładowo, poziom basic UC (Unlimited Colors) wykracza poza mój poziom "max", więc tak naprawdę, ja od jakiegoś czasu przestałem już nawet starać się określać poziom swoich prac 
Co do driady, to jest całkiem fajna ale podstawka rzeczywiście trochę psuje odbiór całego figsa, przydałoby się tam jakieś urozmaicenie

Co do driady, to jest całkiem fajna ale podstawka rzeczywiście trochę psuje odbiór całego figsa, przydałoby się tam jakieś urozmaicenie

Też mam mieszane uczucia co do tego niebieskiego. Sam motyw jest ok i sama podobnie malowałam aczkolwiek dużo wcześniej powoli już przechodziłam w ten błękit tutaj jest to nagle, nawet mam wrażenie że te "rękawiczki" są oddzielone linią.
Myślę, że przy takiej ilości jaką malujesz warto zainwestować w aerograf, będziesz to robił dużo szybciej i ładniej.
Mam hopla na punkcie podstawek i ta faktycznie wygląda biednie, u WE a zwłaszcza u driad jest mnóstwo świetnych bitzów, które powinny na owej podstawce wylądować.
Myślę, że przy takiej ilości jaką malujesz warto zainwestować w aerograf, będziesz to robił dużo szybciej i ładniej.
Mam hopla na punkcie podstawek i ta faktycznie wygląda biednie, u WE a zwłaszcza u driad jest mnóstwo świetnych bitzów, które powinny na owej podstawce wylądować.