Jest po prostu mega, jeszcze moja ulubiona psotac piecioksiegu... teraz lece w internety ogladac alternatywne zakonczenia

Moderator: Zaklinacz Kostek
Oglądać? Ja spędziłem sobotni wieczór i niedzielny poranek (do godzin popołudniowych) na tym, przechodząc dane fragmenty od nowa i zmieniając decyzje. Widziałem wszystkie konfiguracje. Oglądanie "Zewu Krwi" (spoiler https://www.youtube.com/watch?v=aLZuev7WCEc), misji z Ukrytym / w Krainie Baśni, wreszcie Ceremonii / Więzienia to złoooo.Jest po prostu mega, jeszcze moja ulubiona psotac piecioksiegu... teraz lece w internety ogladac alternatywne zakonczenia
Szacun - mialem ostatni sejw przed walka w kasztelu i mi sie nie chcialo, przez co skonczylo sie na wiezieniu i niezabijaniu kogos... (uwazam ze z pktu widzenia moralnosci to zakonczenie wcale nie jest zle, bo mogloby byc gorsze z ukrytymMartin von Carstein pisze:Oglądać? Ja spędziłem sobotni wieczór i niedzielny poranek (do godzin popołudniowych) na tym, przechodząc dane fragmenty od nowa i zmieniając decyzje. Widziałem wszystkie konfiguracje. Oglądanie "Zewu Krwi" (spoiler https://www.youtube.com/watch?v=aLZuev7WCEc), misji z Ukrytym / w Krainie Baśni, wreszcie Ceremonii / Więzienia to złoooo.Jest po prostu mega, jeszcze moja ulubiona psotac piecioksiegu... teraz lece w internety ogladac alternatywne zakonczenia
Ja chciałem w przyszłości zagrać w Wiedźmina I (i przejść wszystkie trzy części od nowa, z sejwu na sejw) ale po poziomie jaki zaserwował Dziki Gon będzie to trudne. Głównie z racji cutscenek, tutaj każdy dialog to praktycznie odrębny film ze wszystkim co się z tym wiąże.
Panie Lasu były świetne IMO.Martin von Carstein pisze:Dlatego gdy chodzi o tego elfa pamiętam jedynie zabójstwo jednego z Wiedźminów, Jarlów oraz decydujący pojedynek (przez mgłę).
Czarny charakter nie był najmocniejszą i wymienianą zaletą W3. O wiele, wiele lepszy jest Pan Lusterko.
Kaj to zlapales, bo chyba nie w banku? czy cos pominalemŻaba pisze:Robie ostatniego questa pobocznego a tam: reklamacje prosze skladac do dzialu obslugi kliebta, Kaer Moren, Kedwen