Ciekawostki odnosnie zasad lizakow
Moderator: Ziemko
Re: Ciekawostki odnosnie zasad lizakow
No to już mamy dwie opinie, ktoś to zweryfikuje ?
- Donderwolf
- Wałkarz
Witam.
Mam pytanie odnośnie Bane Head'a na Skinku (na Engine'ie). Czy jeżeli owy Skinek ma tego bane head'a i odpali swój piękny silniczek to czy zadaje 2 rany zamiast jednej? wydaje się być to lekko naciągane... ale podążając tokiem rozumowania Slanna: Żaba miscastując nie zadaje bezpośrednio ran, a czyni to "wielka magiczna energia". skink priest odpala maszynę - ale to magiczna energia zadaje obrażenia! więc z logicznego punktu widzenia jest to wykonalne:)
jakieś pomysły? wyjaśnienia?
z góry dzięki.
Mam pytanie odnośnie Bane Head'a na Skinku (na Engine'ie). Czy jeżeli owy Skinek ma tego bane head'a i odpali swój piękny silniczek to czy zadaje 2 rany zamiast jednej? wydaje się być to lekko naciągane... ale podążając tokiem rozumowania Slanna: Żaba miscastując nie zadaje bezpośrednio ran, a czyni to "wielka magiczna energia". skink priest odpala maszynę - ale to magiczna energia zadaje obrażenia! więc z logicznego punktu widzenia jest to wykonalne:)
jakieś pomysły? wyjaśnienia?
z góry dzięki.
Bane head nie dziala na engina - nie chce przytaczac argumentow, bo tematu juz byl walkowany.
Czy ktoś tak miły i uprzejmy mógłby mi w końcu odpowiedzieć na pytanie jak strzela broń na stegadonie? Czy w 360 czy w polu widzenia potwora? Bo jak na razie nie było jednoznacznej odpowiedzi, a to jakby nie było jest ważne. Tylko bardzo proszę podpierać się zasadami, a nie na zasadzie "gdzieś słyszałem".
Ostatnio zmieniony 23 gru 2009, o 23:55 przez Duinhir, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie to przecież ta kara za harcowników to raczej aż tak nie wpłynęła na losy gry - ale jego wał z bohaterem na cold'one-nie w meczu ze mna zmienił wiele bo gdyby nie to to jego bohater poszedł by spać na samym początku a mi zapewniło by to remis
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Obie strony powinny znac zasadyRasti pisze:Uuu... To mój kumpel, który gra lizakami znowu ma braki... Następny mecz wiele zmieni po tych wszystkich wałach
pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- Donderwolf
- Wałkarz
imo, jeżeli nie było wyraźnie zaznaczone w AB, że może w 360' strzelać - to sorry, ale liczy się LOS. tylko modele z US1 mogą strzelać w każdym kierunku, większe do potrzeb strzelania czy czarowania nie mogą, więc nie widzę powodów dla których Stegadon stanowiłby jakiś wyjątek.Duinhir pisze:Czy ktoś tak miły i uprzejmy mógłby mi w końcu odpowiedzieć na pytanie jak strzela broń na stegadonie? Czy w 360 czy w polu widzenia potwora? Bo jak na razie nie było jednoznacznej odpowiedzi, a to jakby nie było jest ważne. Tylko bardzo proszę podpierać się zasadami, a nie na zasadzie "gdzieś słyszałem".
Tak, można.Rion pisze:Mam pytanie odnośnie stega.
Można go dołączyć do jednostki Cold-One'ów.
PS. Oczywiście steg robi jako wierzchowiec Priest
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...