Jeżeli się zdecydujesz na na ten kozacki wyczyn to pochwal się wynikiem.

Moderator: #helion#
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Nie chodziło mi o ten obraz/motyw walnięty na płaszczu.GrimgorIronhide pisze:tedzio pisze:Jakiś pomysł na freehanda na płaszcz maga z lighta?
"Triumf Światła" Proszę jak dasz rade to będzie kozacko wyglądać.
tedzio pisze:herb Salzenmundu?
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Mój jest robiony ze zwykłego modelu (moim zdaniem zajefajnego) z mieczem na plecach i dodatkowym pistoletem. A we fluffie mojej armii oraz na potrzeby historyjek i raportów nazywam go Viktor van Hellsing®Azurix pisze:Może to dziwne pytanie, ale czy był może jakiś słynny Witch Hunter (najlepiej taki, który miał model kiedyś), ale śmierć go już zabrała (nie żyje już w sensie) ?
Wg. army booka The Empire, 8 ed.:Twelve of these iron-clad behemots were built, hovewer only eight remain, the rest being lost in battle or catastrophic accident.
Tyle, jeśli chodzi o mój skromny zbiór materiałów dot. maszyn wojennych z arsenału Imperium.In several battles, a Steam Tank has suddenly exploded due to fatal overpressure, destroyed in a cloud os super- heated vapour and spinning iron shreads.