Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
- rudobrody79
- Falubaz
Re: Pytania wszelakie ... ;)
lubię DO ale w tej adycji tylko na nie niestety popatrzeć na półce...miałem nadzieję ze dostaniemy 5T a tu kicha, niestety. jeśli by tak było to obok trolli i SC byliby największym must have
pytanie o magię na turniej.
Co byście brali na małym magu: metal czy shadow? Na drugim mam death.
Co jest lepsze: ruby ring of ruin czy chaos familiar (na małym magu). Koszt ten sam, jeden czar więcej w obu przypadkach, ale albo zdejmuje regenerację albo +1 do channelu, no i może być wylosowany czar przydatniejszy niż missle z S4.
(żeby nie było, dispell scroll już mam, ale 25 pkt zostało i może warto magię podpakować)
Dzięki za pomoc
Co byście brali na małym magu: metal czy shadow? Na drugim mam death.
Co jest lepsze: ruby ring of ruin czy chaos familiar (na małym magu). Koszt ten sam, jeden czar więcej w obu przypadkach, ale albo zdejmuje regenerację albo +1 do channelu, no i może być wylosowany czar przydatniejszy niż missle z S4.
(żeby nie było, dispell scroll już mam, ale 25 pkt zostało i może warto magię podpakować)
Dzięki za pomoc
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ring IMHO. Fireball zawsze przydatny by zdjąć z czegoś renererację .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
pytanie
zakupilem worriorsow i mam ich na szerszych podstawkach niz inne z innych armii normalnie mam na na 20 mm a tych na 25 mm
is it ok ?
jak wtedy ich rozplanowac na treyach ?
dzienx za info
zakupilem worriorsow i mam ich na szerszych podstawkach niz inne z innych armii normalnie mam na na 20 mm a tych na 25 mm
is it ok ?
jak wtedy ich rozplanowac na treyach ?
dzienx za info
rozumiem jeszcze jedno pytanie
czyli rozumiem ze podlegaja tym samym zasadom co zwykla piechota i horda jest od 10 w szeregu tak ?
czyli rozumiem ze podlegaja tym samym zasadom co zwykla piechota i horda jest od 10 w szeregu tak ?
- Infernal Puppet
- Masakrator
Szaguś dzieli wspólną wadę wszystkich monsterów bez warda/regenki/latania (od biedy ). Każdy cannon/katapa widzi go jako wielki nenon z napisem "wal tutaj" . DO są mało popularne, ale na większe pkt można wypróbować wagonik, powinien nie działać tragicznie .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
jaka jest kolejność czynności wykonywanych przy używaniu warshrine'a?
rzucam czar, przeciwnik ewentualnie próbuje disspelować, co następnie? I czy każdy cel musi przyjąć ten sam blessing ?
rzucam czar, przeciwnik ewentualnie próbuje disspelować, co następnie? I czy każdy cel musi przyjąć ten sam blessing ?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
-
- Powergamer Rozpiskowy
rzucasz D3 ilu herosow w promieniu 12'' dostaje buffa i nastepnie rzucasz kazdym herosem osobno na eye of gods 3 koscmi i odrzucasz jedna ktora sobie chcesz