Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Moderator: KrzysiekW
Re: Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Ktoś ma pomysł na zamiennik na KoSa? najlepiej z reapera bo muszę tam zamówić pare figur, ewentualnie z polskiego sklepu i żeby nie wymagał konwersji.
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Polecam taką Panią: KLIK
Sam zakupiłem, i jestem bardzo zadowolony. Model z żywicy, dobra jakość, cena rownież.
Sam zakupiłem, i jestem bardzo zadowolony. Model z żywicy, dobra jakość, cena rownież.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Mam pomysł na bestie nurgla:
Pajączek z Bfsp + masa z gs z raczkami od Cryptów, ghuli, nurglesów itp. + głowa lub 2 od plagusów... przejszło by takie coś na turniejach ?
Pajączek z Bfsp + masa z gs z raczkami od Cryptów, ghuli, nurglesów itp. + głowa lub 2 od plagusów... przejszło by takie coś na turniejach ?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Jako, że jestem wielkim fanem diablo to planuje zakupić taki model, będę miał 2 wersje keepera. Z cycka mi i bez
PS. tak, wiem. Keeper to powinien być hemafrodytą.
Miseczka B
Miseczka D
PS. tak, wiem. Keeper to powinien być hemafrodytą.
Miseczka B
Miseczka D
- rudobrody79
- Falubaz
widziałem wiele bestii papy włącznie z konwertownymi metalowymi spawnami ?...edycji...
ale najlepszym dla mnie modelem są krakeny -kroczące ośmiornice - kolega zakupił z 2-ej ręki
jak zrobię im zdjęcie to wrzucę tutaj
na heralda papy wybrałem orka plastikowego z ? 5 / 6edycji,
zastępując mu głowę potrójną głową spawna nurgla,
dodając lewe ramię sztandarowego WoCh-u z 6 edycji
na Sla heralda proponuję model snakemana, którego można zobaczyć w podręczniku do 7ed
a obecnie tylko na eBay
ale najlepszym dla mnie modelem są krakeny -kroczące ośmiornice - kolega zakupił z 2-ej ręki
jak zrobię im zdjęcie to wrzucę tutaj
na heralda papy wybrałem orka plastikowego z ? 5 / 6edycji,
zastępując mu głowę potrójną głową spawna nurgla,
dodając lewe ramię sztandarowego WoCh-u z 6 edycji
na Sla heralda proponuję model snakemana, którego można zobaczyć w podręczniku do 7ed
a obecnie tylko na eBay
Pająki goblinowe
Takie coś na pape nurgla zalazłem ;p
http://www.scotiagrendel.com/Products/i ... ts_id=2763
Takie coś na pape nurgla zalazłem ;p
http://www.scotiagrendel.com/Products/i ... ts_id=2763
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Już wolę wersję z pająkami. Demonetki już kupiłem. Teraz potrzebuje pająków. A te modele zbyt mi czterdziestką zalatują i obcy mi się też raczej z klimatami science fiction kojarzą niż fantasy.
- Offspringman
- Kretozord
ja wziąłem ravenery i dołożyłem główki od steedów slaanesha plus szczypce.