ciekawe ile rozpisek na mastery sprawdziłeś w zyciu, mistrzu teorii organizatorskiej...runepriest pisze:i wysłać rozpę której ci nie sprawdzą aczkolwiek tak jest w całej Polsce
MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Re: MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
- swieta_barbara
- habydysz
Jak ja organizuje, to za nieposprzatanie blatu wsadzam -100.Robson pisze:To jeszcze nic w zapyziałej Wawie musisz posprzątać po turnieju albo masz 20 karnych pkt.
Relacja zdjęciowa
I bonus dla tych co nie pochodzili po targach
I bonus dla tych co nie pochodzili po targach
to ostatnie zdjęcie mogłes sobie darowac
apropo innych fotek, biedny cruse 0 żywych modeli na stole
i od razu widać jaką armią gra eteryczny na fotce Butan
apropo innych fotek, biedny cruse 0 żywych modeli na stole
i od razu widać jaką armią gra eteryczny na fotce Butan
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
runepriest pisze:i wysłać rozpę której ci nie sprawdzą aczkolwiek tak jest w całej Polsce
Tu sie mylisz drogi kolego.
Ja sprawdzilem kazda rozpiske przez Kohortexem i odsylalem jak byla bledna.
nie generalizujemy
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Bigpasiak ma rację - nie bierzmy wszystkich jedną miarą.bigpasiak pisze:Tu sie mylisz drogi kolego.runepriest pisze:i wysłać rozpę której ci nie sprawdzą aczkolwiek tak jest w całej Polsce
Ja sprawdzilem kazda rozpiske przez Kohortexem i odsylalem jak byla bledna.
nie generalizujemy
Ja na WI też sprawdzałem i ze 3x drukąłem też po sztuce dla graczy.
Po to się to robi żeby nie było przekrętów umyślnych ani takich wynikająych z niewiedzy - jak historia w WFB pokazała sprawdzanie rozp jest rzeczą bardzo potrzebną.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, o 21:11 przez Dalmar, łącznie zmieniany 1 raz.
JJ ma rację stary tetryk z Ciebie wychodziJankiel pisze: Słuchaj, a może zrobimy mastera, na który gracze będą musieli przywieźć własne tereny. Będzie to miało sporo plusów, bo zmobilizuje niektóre ośrodki, do rozbudowania bazy terenowej.
Komu brak noclegu nie odpowiedał to nieprzyjechał jak Ty, a niektórym jak np mi wyszło to na lepsze niż zazwyczaj.
W końcu mały pokój, sam na sam z żabą musiało być rozkosznie
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
To zdjęcie też jest moim ulubionym, i co najlepsze nie pozowane , złapane w akcji, tam chyba Jackowi coś mega przyfarciło
No, a ja dodatkowo zostaje przyłapany na łakomstwie - aż wstyd żonie pokazać - niby człowiek dba o formę, a tu takie rzeczy wychodzą na wyjazdach
Nie wiem Darku co tak patrzysz w ten obiektyw - Ty rzeczywiście jesteś Crazy_Wraciak
Co do sprawdzania rozpisek to w istocie, nie powinno to być jakimkolwiek problemem. Naprawdę - 90 rozpisek to nie pińset stron wypracowania z fizyki
A tekst Jankiela naprawdę grubaśny
Nie wiem Darku co tak patrzysz w ten obiektyw - Ty rzeczywiście jesteś Crazy_Wraciak
Co do sprawdzania rozpisek to w istocie, nie powinno to być jakimkolwiek problemem. Naprawdę - 90 rozpisek to nie pińset stron wypracowania z fizyki
A tekst Jankiela naprawdę grubaśny
Robson pisze:to ostatnie zdjęcie mogłes sobie darowac
Te ostatnie najgorsze na całych targach, pielęgniarki fajne - ale na bank nie masz fotki tych lasek w czerwonych lateksowych ciuchach.
Widziałem je tylko raz, jak wchodziliśmy na targi - one to dopiero były zajebiaszcze.
A teraz tak jeszcze coś od siebie jak to zwykle bywa po każdym Masterku w polsce.
To jest już kolejny Master gdzie ten zapisek poprostu jest totalnie olewany podczas trwania turnieju.szafa@poznan pisze: [/b]WYMÓG 100% POMALOWANEJ ARMII!!
Wogóle po co to jest zamieszczane??
Bo LL tego wymaga czy co??
Z tego co pamiętam to jest to jeden z niewielu wymogów na Mastera, ale jakże bardzo istotny - szkoda tylko że jest to już 4. master i spotykam sie z niepomalowanymi modelami.
Troszke trzeba konsekwetnie podchodzić do sprawy panowie.
Pokładam nadzieje w kolejnych masterach - mam nadzieje że sie nie zawiode na kolejnch orgach
Nadal nie mam czasu napisac nic wiecej bo akurat mega gnój w robocie a o tej porze ledwo po całym dniu mam siły jeszcze poczytac na forum,nie mówiac o rozpisywaniu sie. Napiszę tylko małego posta z wielkimi podziękowaniami dla moich przeciwników za świetną atmosferę przy stole i dla organizatorów bo dali rade mega. Co do problemów z czasem - przyznaje ze było go ciut za mało + 15/20 min na bitwe byłoby imho optymalnie a i wtedy byliby malkontenci... troche presja musi byc , bo z doswiadczenia wiem ze zbyt długi czas powoduje mega przerost kminienia i de facto wcale nie poprawia sytuacji - imho te 20 min na bitke wiecej i po kłopocie. Co do terenów to wydaje mi sie ze poza malutkimi brakami na dosłownie kilku stołach było git.
Co do noclegów to musze jednak zabrać głos :
Zreszta zeby było jasne sam optowałem za załatwieniem czegos ogólnodostepnego i za rok postaram sie dopiac swego!
na zakończenie wielkie podziękowania dla:
Natalii Marii i Malwiny ze Sławkiem za ogarnianie ciast i ciepłych napojów
przeciwników i organizatorów
sponsorów
Bladego ,Młodego ,Kowala i Marka za mega spoko "impreze" wieczorem
a z punktu widzenia organizatorskiego (bo wniosłem swoej 3 gr w tym roku do organizacji) dla wszystkich graczy , za przyjazd i swietne zachowanie na turnieju!!!
dzięki i do zobaczenia we Wrocku i dalej kolejno u Was na turniejach !!!
Co do noclegów to musze jednak zabrać głos :
oto mój post z 16 września , na który zareagowało 3/4 osoby , więc odpuściłem opcje i ulokowałem chłopaków u lesnika. Z całym szacunkiem zapewniłem nocleg za darmo (symboliczna zrzutka na dobtra flaszkę dla właściciela) , dodatkowo mega blisko od imprezy obok nocnego sklepu , fastfooda itd itp Jasne że nie dla wszyskich przyjezdnych ale widac CI którzy nie przyjechali "bo nie ma noclegu" mileli ostatecznie inne powody...odrazu kontrując ewentualny post o tym ze ta informacja zaginęła w tonie spamu dobrze pamietam ze był akurat przestój w temacie i długo wisiała na ostatniej czy przedostatniej stronie...WOJTASU pisze:NOCLEG NA PGA
Witam , mam znajomego który ma puste mieszkanie w Poznaniu, jest szansa że uda mi sie przenocować w nim za darmo grupę przyjezdnych , mieszkanie ma 2 pokoje ale jest małe , jest łazienka , kuchnia wiec mozna i sie kulturalnie umyć i najeść , jest tez dosc blisko od PGA - ok 6 przystanków tramwajem ,do którego wsiadamy zaraz przy wyjsciu z targów pewnie jakies 10 min drogi łącznie.
Istnieje jednak kilka problemów :
1. mieszkanie stoi puste kilka miesięcy ,znajomego nie ma w mieście - nie wiem jak stoi z opłatami , wiec jest BARDZO MAŁA szansa że bedzie tam ciemno i zimno - sprawdze to i dam znac.
2."czujcie sie jak u siebie" ta zasada specjalna tego mieszkania to boun spell który wychodzi z automatu i polega na zostawieniu wszystkiego w idealnym porzadku , nie ma wiec mowy ze ktos sie zachlał i nie posprzata po sobie itp - niestety musimy wczesniej wstac i wszystko ogarnąć
3. Wiadomo ze znajomy nie bedzie chciał hajsu ale wydaje mi sie ze na miejscu byłoby zostawic mu w lodówce jakąś porzadna flaszke np 0,7 jacka danielsa koszt ok 80 zł co na głowe da penie jakies 5zł a bedzie dobrze o nas świadczyło.
4ile osób - w 2 małych pokojach i małej kuchni teoretycznie mozemy napchac mega osób ale chyba nie o to chodzi zeby nie bylo jak sie ruszyc realnie mysle ze 15 os to już max
opcja jest prawie pewna , szczeg. polecana dla osób które kompletnie nie maja pomysłu na to co ze sobą zrobic w nocy z sob na niedziele. Prosze sie nie nastawiac jeszcze w 100% bo moze sie okazac ze nie da rady ale raczej sie uda.
pozdro
edit wstepne rezerwacje prosze na priva
Zreszta zeby było jasne sam optowałem za załatwieniem czegos ogólnodostepnego i za rok postaram sie dopiac swego!
na zakończenie wielkie podziękowania dla:
Natalii Marii i Malwiny ze Sławkiem za ogarnianie ciast i ciepłych napojów
przeciwników i organizatorów
sponsorów
Bladego ,Młodego ,Kowala i Marka za mega spoko "impreze" wieczorem
a z punktu widzenia organizatorskiego (bo wniosłem swoej 3 gr w tym roku do organizacji) dla wszystkich graczy , za przyjazd i swietne zachowanie na turnieju!!!
dzięki i do zobaczenia we Wrocku i dalej kolejno u Was na turniejach !!!
I tak najlepsza hostessa, siedziała na bramce na A2Te ostatnie najgorsze na całych targach, pielęgniarki fajne - ale na bank nie masz fotki tych lasek w czerwonych lateksowych ciuchach.
Widziałem je tylko raz, jak wchodziliśmy na targi - one to dopiero były zajebiaszcze.
A teraz tak jeszcze coś od siebie jak to zwykle bywa po każdym Masterku w polsce.
RIP
Miło mi, ze moje zdjęcie jest czyimś ulubionym. ;P faktycznie mu się przyfarciło - usiłowałem ubić slannem z bane head generała wampirów z zadaną już raną, rzucam 1 z metalu - żeby zmaksymalizować szansę na if - na 6 kościach. Faktycznie wypada IF, Jacek przerażenie w oczach, ja już się cieszę, rzucam na ranienie - 1. No panowie, ta mina JEST uzasadniona. ;PTo zdjęcie też jest moim ulubionym, i co najlepsze nie pozowane , złapane w akcji, tam chyba Jackowi coś mega przyfarciło