Zapowiedzi, plotki - co nowego w Vampirkach
Moderator: misha
o ile mi wiadomo sa w klocku US 3-10 i maja dodatkowy atak, banshee jako champion, jej krzyk chyba dzialal na imune to psych tak jak oltarz tk
nie pamietam i nie wiem czy sa w klocku czy w skirmishu, teraz sie mi w mozgu zasialo ziarno zwiatpienia i nie wiem
Ws 3? S3-4 2 ataki, skirmisch , great weapon, hmm bunschee ethernal to oni terz wiec ethernal, killig blow must be no i T?? oraz W mnie interesuje T 3 W 1?
Dalej posunę mój tok "myślenia" do tej pory kosiarze byli terrorystami jak by tak zostało to pomyślmy
wpadają w ilości 4 + krzykaczka w klocuszek swordsmenów 8 ataków z s5-6 na 4 na 2 ....+ krzyk naszej pani to hmm po klocuszku (o ile wogóle terror zdał)
Mój faworyt w slocie rar o ile będzie jak chciałbym by było
Dalej posunę mój tok "myślenia" do tej pory kosiarze byli terrorystami jak by tak zostało to pomyślmy
wpadają w ilości 4 + krzykaczka w klocuszek swordsmenów 8 ataków z s5-6 na 4 na 2 ....+ krzyk naszej pani to hmm po klocuszku (o ile wogóle terror zdał)
Mój faworyt w slocie rar o ile będzie jak chciałbym by było
A tam nie maja po 3 ataki (pisano ze maja dodatkowy atak)?? a W2 ?? tak jak stary wrat ?? wiec pewno reszta zostanie po staremu tylko pkt mnie interesuja (po 3 ataki teraz z S5 czy 6 ) dzieki eterycznosci prezzywalnosc dosc spora ale tez jest to dosc ryzykowny unicik gdyz magiczne ataki i puf ... taka 2 z bansza zrobi sporo ale pewnie tez sporo bedzie kosztowala ...
-
- Kretozord
ld?Szaman pisze:w porownaniu ze starymi wraithami zmienila sie tylko jedna charakterystyka
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Chaoschild
- Chuck Norris
No wlasnie, w rarach widze coraz wiekszy wybor i natlok. W sumie dobrze bo moze w koncu roznorodnosc armii sie polepszy.
I swietnie ze Wraithy beda w skirmishu, w polaczeniu z Banshee moga byc swietna jednostka.
I swietnie ze Wraithy beda w skirmishu, w polaczeniu z Banshee moga byc swietna jednostka.
ale to chyba fajnie, że tak dużo rarów. Jakoś w VC pasuje mi sporo rarów, to uczyni róznorodność tej armi, byle były wszystkie grywalne i bardzo porównywalne do siebie. Z tego co czytam i bedzie mozliwosć super kawalerii, bądz jakiegoś potworka czy też wraithy, fajowo
wydaje Ci się
naprawde tutaj mi to pasuje, w końcu nieumarli to potężne istoty, niezwykle potęzne no i te mniej potęzne w postaci trupków
naprawde tutaj mi to pasuje, w końcu nieumarli to potężne istoty, niezwykle potęzne no i te mniej potęzne w postaci trupków