KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Gremlin proponuje Challenge na najblizszym turze 10-tego w Ajwajheimie.
gram juz re z dibem, jako challange. Mam nadzieje ze sie spotkamy anyway w parowaniu ^^, chyba ze Dildo znów przygra w wala i nie przybedzie - challange accepted!
xYz
okGremlin pisze:gram juz re z dibem, jako challange. Mam nadzieje ze sie spotkamy anyway w parowaniu ^^, chyba ze Dildo znów przygra w wala i nie przybedzie - challange accepted!
Pitrek gramy na ojro, czy na 1600 - zasady vanahaimu?
xYz
Nie nabijam posta a podbijam temat, aby był zauwazalny - Dibo, Karpiu może bitewka w sobote? Piotr sie wycofal z ustawki!
xYz
Kurcze w ten weekend nie wiem czy bede w Krakowie znowu :/ Sprobuj DIBA
20:0 dla mnie po dzisiejszej bitwie 

xYz
tak, bede nudny... moje karty do inwazji jeśli juz jesteś w krakowie, heh.
beda za tydzień na turnieju
, badź za 2 - bo jade wtedy do domu, Jak chcesz to mozesz zabrac angele i tez przybyc na jakie narty

xYz
ona jest kobieta pracy więc odpada. Ale może w święta będzie miała urlop to wpadniemy do ciebie jak mozna będzie, wezmę oczywiście ludki

o ile bede na świeta w Jaworkowie
- sie zobaczy
. Ale jak zawsze zapraszam, o nawet moze jais maly turniej mógłbym zoorganizowac xD bo brakuje mi 2óch do bycia na LL
, i głosowania na mastery/DMP najbliższe nas!

xYz
to organizuj coś 

pomyślimy 
p.sp. bedzie jakas aktualka taveli ligowej? na stronie awahaimu

p.sp. bedzie jakas aktualka taveli ligowej? na stronie awahaimu
xYz
-
- Falubaz
Bitwa Ja vs Górken 10:10
Zostały w naszej grupie 2 bitwy do rozegrania: Moja z Andrzejem i Górkena z Andrzejem ale to już tak naprawdę formalność 

-
- Falubaz
Kiedy jakiś kolejny etap rozgrywek czy coś? Jakieś runda pucharowa?
Na dniach wszystko postaram się ogarnąć i będą tabele oraz kolejne paringiBretonnian pisze:Kiedy jakiś kolejny etap rozgrywek czy coś? Jakieś runda pucharowa?

Wisła Kraków.