GRA w WFB w Krakowie
Re: GRA w WFB w Krakowie
Ogólnie kończę dzisiaj pracę, i mam wolne do przyszłego tygodnia, więc możemy spokojnie ustawić się na sparing. Na przykład 2 bitwy po 1600 or something. Euro też mogę zagrać. Tyle, że wolałbym nie grać mirrorów, to nie jest zbyt ciekawe.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
WE SK czy LIZ Panter? Piatek ok 17? format chyba, że nei zdążymy to może być i 1600...
xYz
Obojętne
Format również nieistotny - na euro mam raczej nie ograne te armie, a trzeba ćwiczyć przed DMP 
Michał - kiedy i o której?

Michał - kiedy i o której?
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Chętni na wtorek/środę/czwartek? Euro-Ogry 

Wisła Kraków.
ja, ale przed 18 dopiero.
Jakbyś chciał mogę spytać Bartka i poprosić czy ewentualnie nie posiedziałby troszkę dłużej w sklepie
Jakbyś chciał mogę spytać Bartka i poprosić czy ewentualnie nie posiedziałby troszkę dłużej w sklepie

Kosa - to jeszcze pomyślimy, rozumiem że bardziej by Ci odpowiedał czwartek? Będę dziś w vana, zapytam Bartka.
Xier - wtorek/środa? Mogę od 16.30
Wisła Kraków.
Kosa - challange na turnieju 

Wisła Kraków.
Sevi pisze:Kosa - to jeszcze pomyślimy, rozumiem że bardziej by Ci odpowiedał czwartek? Będę dziś w vana, zapytam Bartka.
czwartek niestety odpada, czynsz trza płacić

@ Sevi, zmienisz zdanie po grze towarzyskiej

Mam coś specjalnego, gniecąca jaja kmina HE jakiej jeszcze świat nie widział

Wystawisz White Lionów?Kosa pisze: Mam coś specjalnego, gniecąca jaja kmina HE jakiej jeszcze świat nie widział
Wisła Kraków.
No cóz, tak 

Faktycznie zaskakująca kmina 

Wisła Kraków.
ale jest wiele innowacji, WL to mus, jednak detale tworzą fajne rozpiski 

Sevi, to przed 18 będę, jakoś 18:40/50, mamy czas do 20, w sam raz.
Przybądz wczesniej i przygotuj stół to szybciej się uwiniemy
Przybądz wczesniej i przygotuj stół to szybciej się uwiniemy

Będziesz przed 18 tak? Wolę się upewnić 

Wisła Kraków.