Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Re: Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
PILNE
jak ktoś szuka transportu jutro rano z Wawy do Białego to słać prva do mnie
jak ktoś szuka transportu jutro rano z Wawy do Białego to słać prva do mnie
Mogę się trochę spóźnić, bo wyjeżdżamy z Katowic nad ranem. Jak by co, sparujcie mnie z kimś bez ciśnienia na wynik, ew. nie mającemu nic przeciwko remisowi i jakiemuś browarkowi.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
wszystko gotowe i rozstawione, zapraszamy na impreze!
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Południowa Szwecja nakurwia salta w waszą stronę, wszystko w rytm melodii: "Najebany jak co roku, jak co roku w Białymstoku".
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Pamiętaj o prawach autorskich do tej piosenkiMalin pisze:Południowa Szwecja nakurwia salta w waszą stronę, wszystko w rytm melodii: "Najebany jak co roku, jak co roku w Białymstoku".
Czy może pani, której zdjęcie wrzuciliście na fanpage'a jedzie z Wami???
P.S. Kolejne traye pod kolejny latający skirmish zrobione, nienawidzę tego
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Pewnie, że jedzieCauliflower pisze:Pamiętaj o prawach autorskich do tej piosenkiMalin pisze:Południowa Szwecja nakurwia salta w waszą stronę, wszystko w rytm melodii: "Najebany jak co roku, jak co roku w Białymstoku".
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
I Ty masz czas na pisanie na forum?????Malin pisze:Pewnie, że jedzieCauliflower pisze:Pamiętaj o prawach autorskich do tej piosenkiMalin pisze:Południowa Szwecja nakurwia salta w waszą stronę, wszystko w rytm melodii: "Najebany jak co roku, jak co roku w Białymstoku".
Jakby to Jagal pisał to wiadomo, on nie zainteresowany, ale Ty Malin?
Starość nie radość...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Będą parringi?
Wisła Kraków.
Dajcie paringi z pierwszej i na drugą.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Fisherowi chyba dobrze podjechaly paringi. Teraz gra na drugim stole zdaje sie z kims nieznanym, a na pierwszym gra Jacek z jakim dzieckiem.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".