Zmień dilera

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
dodatkowo 110 pts. Zombie dragon 230, ulepszony 340.kevinior pisze:czy moje oczy dobrze widza ze w VC powstala opcja dla zombie dragona zeby miec sv 2+ za 110 pkt ??
Żadne zasady specjalne w tej grze się nie stackują.Abrasus pisze:Czy nowa wersja zasady się stackuje?Furion pisze: - Wight King: Unholy Champion: rule changed
Celowo, tym niemniej może się to zmienić.Mojżesz pisze:Krell ma w swoich specyfikacjach, że jest Wight Kingiem, ale nie ma dopisanej tej nowej specjalnej zasady z udostępnianiem WS. Celowo, czy przeoczenie ?
Ile razy widziałeś pieszego annoiteda na masterze?Specjalxx pisze:Patrząc na koszt smoków elfickich mysle że chaośniczy mógłby troche stanieć. Podnoszenie warda do 5+ za phoenix szefa w oddziale naprawde jest konieczne ? 6+ nakręcane czarami i dodawane do dowolnego oddziału i tak zawsze uważałem za dziwactwo. Zrozumiałbym jakby to działało na phoenixów , a nie za każdym razem klimatycznie na lionów
Doprawdy? To powiedz nam ile razy widziałeś na turnieju annointeda w WL dodatkowo z arcymagiem z magią high żeby podnosić im warda? Bo ja ani razu, a odkąd wyszły nowe HE byłem lekko licząc na kilkunastu masterach i kilkudziesięciu lokalach.Specjalxx pisze:Patrząc na koszt smoków elfickich mysle że chaośniczy mógłby troche stanieć. Podnoszenie warda do 5+ za phoenix szefa w oddziale naprawde jest konieczne ? 6+ nakręcane czarami i dodawane do dowolnego oddziału i tak zawsze uważałem za dziwactwo. Zrozumiałbym jakby to działało na phoenixów , a nie za każdym razem klimatycznie na lionów
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
a niby jak wg Ciebie powinien wygladac balasn w tej grze ? przeciez Furion robi wlasnie to na co kazdy narzekał za 8ed czyli ,,KUR** jak mozna zrobic tak taniego potwora, przeciez jego odpowiednik w X jest duzo gorszy tanszy i w ogole do dupy .. co za poje**** gw"Slayer Zabójców pisze:Mimo całej inicjatywy Furiona ta 9 edycja będzie miała ten sam problem co made by GW, brak balansu do usranej śmierciAle i tak super, ważne, żeby chociaż ta 9 edycja wyszła!
Living project.Slayer Zabójców pisze:Napiszę trochę inaczej, jako taki balans może będzie, ale na pewno nie każda jednostka będzie grywalna, dopiero po ponownym przepisaniu booków przez Furiona zauważyłem ile złożeń i jednostek w dalszym ciągu jest badziewnych, naprawdę nawet radykalny spadek cen niektórych z nich nie ratuje.
Długobrody się we mnie odezwał, dobra kończę narzekanie i czekam na ostateczne efekty.
as 4+ to zaden ASKlaudel pisze:Morghasty powinny mieć T4. Archai powinny być po 110, bo mają as 4+