ETC PRAGA 2015
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC PRAGA 2015
Maryś przed życiową szansą pobicia wyniku Żalby
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Krasie hiterami
no to podium! 2-3 miejsce, zależy jak na drugich stołach się rozłoży
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Kazdy czasem ma lepsze chwile, lub gorsze. Uwazam szczerze, ze branie armii, ktora sie glownie nie gra, nigdy nie wychodzi dobrze. Wzialby ogry w ciemno mowie, ze byloby lepiej. Tak czy siak liczy sie wynik teamu i nie ma co Marysia tu linczowac. Brawo chlopaki!
Ziemko pisze:Kazdy czasem ma lepsze chwile, lub gorsze. Uwazam szczerze, ze branie armii, ktora sie glownie nie gra, nigdy nie wychodzi dobrze. Wzialby ogry w ciemno mowie, ze byloby lepiej. Tak czy siak liczy sie wynik teamu i nie ma co Marysia tu linczowac. Brawo chlopaki!
Maryś cały sezon cisnął TK z dobrymi wynikami, także to chyba inna sytuacja niż Malal biorący nieograne VC. Tutaj po prostu coś poszło nie tak....
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
W dawnych czasach wybraliśmy selekcjonerów jako wybór składu na ETC zamiast topu żeby uniknąć grania nie ogranymi armiami. Więc też mnie dziwi że Maryś gra TK, z drugiej strony Kalafior ogarnia szczury mimo że jest etatowym Demonem. Wydaje mi się że to akurat kwestia paringów i farta w kostkach że Maryś tak niski rezultat uzyskał.
W skrócie Durin plus jeden
W skrócie Durin plus jeden
W FoWa Polska 2. Niemcy 9