To są te samo tokeny, które generują kostki?Odoamar pisze: A co do czaru HE każdy "token" to 2 piechociazy.
3 tokeny to jedna kostka magii
Czar sam z siebie daje dwa tokeny
Będzie można je generować dość latwo ( lecz aktualnie nikt nie przekracza 6 tokenow poza faza magii )
T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Re: T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Tak, z tego co wyczytałem na 9age.
Albo chronisz sobie woundy za nie jak masz czar na magu albo magazynujesz na kostki albo póżniej użyjesz do ochrony jesli znó wejdzie czar.
Albo chronisz sobie woundy za nie jak masz czar na magu albo magazynujesz na kostki albo póżniej użyjesz do ochrony jesli znó wejdzie czar.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Rzucasz ten czar po to, żeby chronić swoje jednostki. Kazdy wound to 1 token za wyjątkiem piechoty(nie bohaterów) gdzie 1 token to 2 woundy, po prostu czar sam w sobie generuje 2 tokeny żebyś mógł minimum tych 4 piechociarzy obronić.

Czar chroni jednostki używając tych tokenów. Jeśli nie rzucisz czaru, tokeny nie mogą być używane do ochrony.JarekK pisze:Nie no chwila moment. Jak to są te same tokeny, to po co mam rzucać czar, skoro już mam tokeny, które mogę użyć do zbijania woundów. Mógłby ktoś to wyjaśnić?
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
A no ma, w zasadzie jeśli się ma około tych 6 tokenów w czasie tury to można i 24 ludki teoretycznie uratować od zagłady 
12Kosa pisze:A no ma, w zasadzie jeśli się ma około tych 6 tokenów w czasie tury to można i 24 ludki teoretycznie uratować od zagłady
Ciężko jest coś więcej powiedzieć bez wyjawienia całości. Szczególnie, że część rzeczy się zmienia. Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomoglismy wam rozwikłać nieścisłości.

racja, zagalopowałem się 
5 ataków z S6 max to nie jest "niezły kosiarz". Bardziej dobry support. Pytanie jaki będzie koszt punktowy. Jak przekroczą 400 pkt to nie wróżę mu częstego pojawiania się na stole.Klaudel pisze:@barbara Taurosaur stracił Stubborna. 2,5 do zera dla ciebie
Ale przyznasz, ze diabel jest niezlym koksiarzem. Teraz dopiero doczytalem, ze moze wybierac manifestacje przed bitwa
Czary są fajne ale nie wiadomo jak będą wyglądały.
- swieta_barbara
- habydysz
Ty tak poważnie Jarek? Chyba miałeś na myśli stare punkty, co?
- Dancaarkiiel
- Falubaz
XDJarekK pisze:Jak przekroczą 400 pkt to nie wróżę mu częstego pojawiania się na stole.

e tam możemy mieć diabła który ma z bazy kometę i np. lata+pocisk i wymienić sobie ten czar z alchemii na tego heredita(?) co daje +1 ward
do tego sam tam na bok od biedy gdzieś może bzyknąć
pytanie jak przedmioty/zaklinanie ich. Może się okazać żę wcale taki miękki nie będzie jak będzie mu można zakląć jeszcze tą halabardę z manifestacji.
do tego sam tam na bok od biedy gdzieś może bzyknąć
pytanie jak przedmioty/zaklinanie ich. Może się okazać żę wcale taki miękki nie będzie jak będzie mu można zakląć jeszcze tą halabardę z manifestacji.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Kurna Jarek, to elfi wizard master kosztuje 370 punktów, a nie ma opcji brania 2 z 5 itemków przed bitwąJarekK pisze: Jak przekroczą 400 pkt to nie wróżę mu częstego pojawiania się na stole.

- wind_sower
- Masakrator
Jarkowi poprostu już się właczyły dwie śpiewki
-Chaos to malo modeli bla bla bla wszystko takie drogie bla bla bla
-Elfy to tylko 3 tafa bla bla bla
Dobrze że krasnalami nie gra xD
-Chaos to malo modeli bla bla bla wszystko takie drogie bla bla bla
-Elfy to tylko 3 tafa bla bla bla
Dobrze że krasnalami nie gra xD
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- swieta_barbara
- habydysz
Ale to byłaby klimatyczna rozpy turniejowa:
5 diabłów, core z barbarzyńców (kultyści że staticiem), shrine (do przywołania diabłów), kilka oddziałów Chosenów (management średniego szczebla).
5 diabłów, core z barbarzyńców (kultyści że staticiem), shrine (do przywołania diabłów), kilka oddziałów Chosenów (management średniego szczebla).