Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 07.03.2010 - różności
poszła PM'ka
a pytania były skierowane w powietrze xD
pytanie zadałem do tej osoby która się poczuwa odpowiedzieć
teraz już wszystko jasne
a pytania były skierowane w powietrze xD
pytanie zadałem do tej osoby która się poczuwa odpowiedzieć
teraz już wszystko jasne
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
-
- "Nie jestem powergamerem"
Zajebiste ja byłbym na jego miejscu wniebowzięty
Podnosząc topór, przeklął przeciwnika i ruszył do ataku .....
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Też bym chciał mieć taką dobroduszną siostrę i do tego obdarzoną takim talentem Figurka prześwietna !
putoa alasti avantoon!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No wreszcie dość tyranii NMM, zaczęłaś malować metalikami!
Całościowo - super, bardzo przyciąga wzrok, nie jest nudny.
Metaliki: trochę widać przejścia, aczkolwiek wcale źle nie jest. Najlepszy fragment to zbroja na plecach i naramienniki. Najsłabiej wygląda chyba topór. Mogłabyś mu jakoś trzonek pomalować
Poza metalikami, to fajny odcień skóry. Podstawkę będziesz jeszcze robić, czy brat sam sobie zrobi?
Myślę, że jakbyś posiedziała nad nim dłużej, byłby równie dobry jak reszta Twoich figurek. Aczkolwiek na miejscu brata bardzo bym się cieszyła z takiej figurki, bo naprawdę ładna robota
Całościowo - super, bardzo przyciąga wzrok, nie jest nudny.
Metaliki: trochę widać przejścia, aczkolwiek wcale źle nie jest. Najlepszy fragment to zbroja na plecach i naramienniki. Najsłabiej wygląda chyba topór. Mogłabyś mu jakoś trzonek pomalować
Poza metalikami, to fajny odcień skóry. Podstawkę będziesz jeszcze robić, czy brat sam sobie zrobi?
Myślę, że jakbyś posiedziała nad nim dłużej, byłby równie dobry jak reszta Twoich figurek. Aczkolwiek na miejscu brata bardzo bym się cieszyła z takiej figurki, bo naprawdę ładna robota
Dla mnie jak zwykle super, ale bardzo się rzuca w oczy przy malowaniu na twoim poziomie takie niedociągnięcie jak ten czarny trzonek
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Iga wymiatasz!
Jak na stol i brat ma 13 lat to i tak za ladnie pomalowany - znajac zycie bedziesz musial odpryski odmalowywac co jakis czas. Zrob ladny trzonek , bo rzeczywiscie ten czarny srednio wyglada.
Metaliki nie sa wcale takie zle - imho powinny byc bardziej troche podstarzale, wiecej washy i glazow brazami, pomaranczami i bardziej cienkie krawedziowanie mithrilem w kilku miejscach.
Metaliki nie sa wcale takie zle - imho powinny byc bardziej troche podstarzale, wiecej washy i glazow brazami, pomaranczami i bardziej cienkie krawedziowanie mithrilem w kilku miejscach.
JEst lepiej. Trzonek zrobiony , szachownica tez ok, ale next time zrob wieksze kwadraty- mniej roboty, a imho lepiej wygladaja. Tak czy siak GJ.