Skavenblight, to może filologię angielską?

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ej, ej jak to? Jak to zrobiles?Sykstus pisze: Ja uruchomiłem bez żadnych problemów.. ale w sklepie nie byłem.. tylko nie mówicie nikomu
O i Michał trafił w sedno. Właśnie taki mam plan. I tym razem będę warować przy cholernym IRK do usranej śmierci i czekać, jeśli znów zabraknie mi 1,5 pkt. Ale nie będzie może tak źle, jeśli UW wciąż liczy maturę dwujęzyczną jako 100% z rozszerzenia kiedy ma się powyżej 75% z niejM.T. pisze:Prędzej słowiańską
No to ja, zeby uratowac twarz po tym bledzie frazeologicznym powiem, ze byl to zbieg celowySkavenblight pisze:Rany... w pierwszej chwili skojarzyłam sobie to ze składaniem ofiar... może ze względu na to, że użyłeś wyrażenia "NA ołtarz" a nie "DO ołtarza"![]()
![]()
A ja myślałem, ze wiek nie jest wyznacznikiem wartości człowiekaSkavenblight pisze:Ale jesteś 5 lat młodszy
Oczywiście, że tak. Powracasz na lepszą stronę tego świataSkavenblight pisze:Że niby przechodzę na wiarę homo elves?!
Haha, ale nic mi nie wiadomo na temat, czy ofiary muszą być bierzmowaneRaptaparat pisze:No to ja, zeby uratowac twarz po tym bledzie frazeologicznym powiem, ze byl to zbieg celowySkavenblight pisze:Rany... w pierwszej chwili skojarzyłam sobie to ze składaniem ofiar... może ze względu na to, że użyłeś wyrażenia "NA ołtarz" a nie "DO ołtarza"![]()
![]()
Apage!Fensir pisze:Mi Saphera zapewniła to samo, nie bój się ^^ Jeszcze się okaże, że 2girls1cup kręciło studio filmowe Nurgle'aSkaven, po prostu przyznaj się, że Nurgl nie może Ci dać więcej niż Saphera. Wbrew pozorom wyznawcy Spahery nie są homo
(patrz ja
)
Strasznie mi z tego powodu wszystko jednoFensir pisze:Jak możesz mi zrobić taką przykrość, Saphera Ci już nigdy nie oswietli drogiSkavenblight pisze:Apage!
Zostaję przy Nurglu![]()
Nie za młody jesteś na kochanie?Fensir pisze:Gabriel kochanie, a Ty? xDSkavenblight pisze:Fensir, jakie imię bierzesz od bierzmowania?