Pytania wszelakie ... ;)

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Waldi
Masakrator

Re: Pytania wszelakie ... ;)

Post autor: Waldi »

Zdaje się breaka na jednej kostce.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

sprawdź w książce mejbi?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

Zdajesz break test na jednej kości mniej, przez to nie możesz uzyskać efektu dwóch pał (bo rzucasz tylko D6) .Za każdą ranę straconą, bhater dostaje +1 Atk do końca gry
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Działa tak, jak opisano w kodeksie! :evil:
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Próbował ktoś zrobić kowboja na Daemonic mouncie z Gorebeasta? Nie miałem modelu w ręku, ale wydaje się mieć za szerokie plecy. Co sądzicie?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Da się, ale trzeba mu zrobić coś w rodzaju podestu na którym łatwiej umieścić pieszego bohatera niż siedzącego :|

Awatar użytkownika
Keller
Falubaz

Post autor: Keller »

Crovaxus ma takiego bohatera w swojej galerii.http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=40932 Pamiętam, że ktoś jeszcze wrzucał foty, ale nie pamiętam kto.

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

Post autor: rudobrody79 »

jak miałbym robić z niego DM, to wolałbym dołączyć jemu "siodło" jak swoim jugerom od demonów

Obrazek

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Post autor: Robert.P »

Opłaca się jeszcze wystawiać Rycki/Jaki Specjal Characterów jest fajny na PKS (2400)?
Ostatnio zmieniony 6 lis 2013, o 22:07 przez Robert.P, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
Obrazek

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

jak special to to trolle i chimera :) jakoś rycki teraz szału nie robią aktualnie. a co do hero na DM to ktoś niedawno sprzedawał takiego bohatera na Gorebeast właśnie i to przerobionego zajefajnie... też na stojąco był. A bohater to kolo z zestawu chariota (ten z biczem).
Ostatnio zmieniony 6 lis 2013, o 22:04 przez crovaxus, łącznie zmieniany 1 raz.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Boli mnie kupowanie modelu za ponad 275 pkt który ma 4Wo,In 2 i Ld 5 :( .
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

Obrazek

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Boli mnie kupowanie modelu za ponad 275 pkt który ma 4Wo,In 2 i Ld 5 :( .
Coś za coś :mrgreen: , bo wygar ma dla odmiany niezły. Liderkę da się jeszcze naprawić bliskością generała, ale reszta to cóż, handluj z tym jak to mówią :wink: .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
rusek
Chuck Norris

Post autor: rusek »

Mam pytanie czy te figsy http://games-workshop.com/MEDIA_CustomP ... 73x627.jpg nadawały by się na lordów Nurgla ? I czy ci http://vanaheim.pl/pl/mordor-warriors/5 ... ights.html po ewentualnej zmianie główek nadawali by się na knightów lub lordów?

edit: I jeszcze jedno co sądzicie o tych trolach http://vanaheim.pl/pl/hordes-trollblood ... troll.html http://vanaheim.pl/pl/hordes-trollblood ... troll.html http://vanaheim.pl/pl/hordes-trollblood ... troll.html ?

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Nazgul bez problemu na jakiegokolwiek lorda Chaosu się nadaje,widziałem kilka konwersji. Kawaleria z Lotra jest dosyć mała i i chuda w porównaniu z naszą. A ten Winter troll wygląda jak pluszak a nie jak mutujący sługa chaosu :mrgreen:

Obrazek

Awatar użytkownika
sorinmarkov
Chuck Norris

Post autor: sorinmarkov »

A jak myślicie, po małych przeróbkach konne marudy slaanesha z warlocków od mrocznych elfów? Albo chociaż konie od nich bo te szkapy są przecudowne :mrgreen:
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Chyba mogą być ok, ale IMHO konie od DE wyglądają komicznie.

Awatar użytkownika
sorinmarkov
Chuck Norris

Post autor: sorinmarkov »

Zależy od malowania, mi tam na slaaneshowe kucyki pasują, takie są...wynaturzone defteryty =D>
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk

Awatar użytkownika
rusek
Chuck Norris

Mam pytanie odnośnie skullcrusherow czy mozna ich złożyć w oddziale 2 i bohater czy musi byc ich tam 3 i dopiero bo nie ukrywammze chodzi mi o ciecie kosztow bo sam lord na juggerze kosztuje tyle samo co ich cale pudelko :cry:

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

3 zwykłych minimum. Jak chcesz ciąć koszta to kup 2 oddziały. Z 1 typa złóż herosa, a 5 zrób na crusherów.
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
rusek
Chuck Norris

Dzieki za szybką odpowiedź :) szkoda ze tak nie mozna zrobic :( ale coz mikolaj i gwiazdka sie zbilzaja wiec... :twisted:

ODPOWIEDZ