Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
- Młody Pajak
- Kradziej
Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Boch - 2
breta - 5
DE - 19
Dwarfs - 10
Empire - 12
HE - 19
Doch - 15
Woch - 8
O&G - 2
Skavens - 3
Tk - 7
VC - 17
WE - 6
Lizaki - 9
Dow - 1
ChD - 1
Nie no mało elfów będzie...
breta - 5
DE - 19
Dwarfs - 10
Empire - 12
HE - 19
Doch - 15
Woch - 8
O&G - 2
Skavens - 3
Tk - 7
VC - 17
WE - 6
Lizaki - 9
Dow - 1
ChD - 1
Nie no mało elfów będzie...
Wygląda na to że bedzie trzeba zrobic Dragon Princów 0-1 bo to bedzie bezózga rozpiska wymagająca przycięcia
elfy zawsze byly jazzy sa esencja fantastyki, a jak do tego sa jeszcze mocne to robi sie ich wysyp
demonow dalej duzo ale w porownaniu do tego co bylo na limited to jest to armia niszowa, pare znanych nazwisk juz ich nie kocha
demonow dalej duzo ale w porownaniu do tego co bylo na limited to jest to armia niszowa, pare znanych nazwisk juz ich nie kocha
No mnie nie bedzie na zadnym turnieju do konca sezonu... niestety...niektorych rzeczy nie da sie przeskoczyc.Jagal pisze:i wyglada na to ze ziemka tez nie... ;//
Sprawdzając rozpiski, przynajmniej widać jakąś różnorodność wśród nich. W wielu mocnych armiach co prawda jakiś rdzeń jest, ale reszta się mocno zmienia. Zobaczymy jak będzie w klasyfikacji.
Wyjątkami tutaj jest Empire - 2 schematy oraz TK - 1 (z drobnymi modyfikacjami) Ciekawe
Wyjątkami tutaj jest Empire - 2 schematy oraz TK - 1 (z drobnymi modyfikacjami) Ciekawe
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Rok temu tylko ja tym grałem na drakonie , i weź zrob oryginalna rozpe której nikt nie bedzie kopiował ;]Scimitar pisze:TK - 1 (z drobnymi modyfikacjami)
2 schmaty empire, mam nadzieje, ze mojego nikt nie skopiował
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
A Jaki jest Twój? Ten czy ten ten?:)
oj mialem podobne odczucia jak po roku mniej wiecej jak zaczalem brac rydwany wszyscy nagle uznali, ze to nie jest plewna nieuzywalna jednostka wiec nie narzekajMłody pisze:Rok temu tylko ja tym grałem na drakonie , i weź zrob oryginalna rozpe której nikt nie bedzie kopiował ;]Scimitar pisze:TK - 1 (z drobnymi modyfikacjami)
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
taaak, już ja widziałem ten klimat Robsona
tylko ciekawe czy jest to ten owy drugi schemat, z owym drugim rarem
tylko ciekawe czy jest to ten owy drugi schemat, z owym drugim rarem
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Młody Pajak
- Kradziej
ten klimat będzie się różnił od standardu imperialnego że zamiast działa wystawi pistolerów albo outriderów czy jakoś tak się to pisało xDD
Głowne roznice zależą od tego czy ma sie altar czy duzego maga. Outridersi są standardem tez;)
A ja na 9 armii lizaków jestem pewien prawie ze jako jedyny na Carnim będę cisnął ;P
tiaaaa Robson...
moj Ty klimaciarzu...
moj Ty klimaciarzu...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned