ARENA 2011 - Master w Krakowie, , WYNIKI NA STR. 39

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
PSz
Falubaz

Re: ARENA 2011 - Master w Krakowie. 2011-05-07

Post autor: PSz »

A tacy ludzie jak fluffy, vocal będą. Reaktywujecie Paraszczaka, Gilotynę czy jacy tam jeszcze chłopki były?

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Fluffy nie wiem, z Wokalem rozmawiałem i chyba miał być albo bardzo nie chciał mi przy konkursie malarskim pomocą służyć :D ;)

Gilotyna powiedzmy woli się bawić w inne rzeczy i z innymi chłopcami :mrgreen:

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

No wygrałeś, boś mnie w ostatniej bitwie o zwycięstwo obił niemiłosiernie :mrgreen: Ale ja stamtąd i tak najbardziej zapamiętam bitwę z Raptorem, kiedy to stół był podzielony wzdłuż wielkim nieprzekraczalnym murem. Zapytałem Marcina: ale wiesz, że tu, to ja się schowam w ostatniej chwili na drugą stronę i po grze. No, wiem odparł Rapciak, ale kij - ciśniemy :wink:

Co do pożyczek: Charki ma dwa bolce, giganta, zwykłych Boyzów, Night gobliny oraz połamanych Savage'ów.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Chłopaki, tak jak pisałem w zgłoszeniu, że mój udział nie jest pewny - niestety odpadam.

Nie chcę trzymać miejsca, bo w tej chwili już wiem, że nie przyjadę.

Życzę powodzenia wszystkim, którym uda się zawitać do Krakowa.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

DaBossa pisze:A tacy ludzie jak fluffy, vocal będą. Reaktywujecie Paraszczaka, Gilotynę czy jacy tam jeszcze chłopki były?
Tak Vokal wysłał zgłoszenie, natomiast fluffy ma w tym terminie zajęcia. Macka Paraszczaka zapraszalismy ale on na ta edycję nic nie kuma i nie będzie grał.Gilotyna nawet nie wiem czy zyje :D

Cris co z tym Darkiem??

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Już Ci ślę rozpę.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Undead pisze:Paraszczaka zapraszalismy ale on na ta edycję nic nie kuma i nie będzie grał.
Niech wpadnie nas pooglądać, dziabnąć grilla itd ;)

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

ja jako stosunkowo młody gracz pamiętam Niedziela zwanego też Boskim Niedzielem :D grał nawet na euro w gorzowie u nas :D Żyje jeszcze?

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Z tego co wiem to żyje, widuje go czasami na meczach Tigersów ;)

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Opowieść Gremlina może potwierdzić Górken który wpadł kiedyś do barda i zrobił jeden duży błąd. Nieświadomy zagrożenia ... zapytał na początku turnieju czy był on ogłaszany na "Borderce" iii rozpętało sie piekło :twisted: .. oberwało całe środowisko naszego forum nie tylko Krakowski Legion (w szczególności Skaven), także jest jak jest i raczej sie to prędko nie zmieni.

Garg - pamiętam o pegazie ale nie wiem ile muszę ich zaklepać dla Gniewka. Postaram sie to jutro dogadać.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Oj tam, to jest takie pocieszne jak te sieroty się produkują :D

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

e tam i tak gracze z nich ciency:) ale za to jacy pewni siebie i jak nieznający zasad, aż miło takich się masakruje:D
cóż mimo wszystko jak jestem w Krakowie to widzę że turnieje są 3x miesięcznie bardowe, MT no i Legionowe, więc raczej graczy sporo się znaleźć powinno....
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

Awatar użytkownika
szafa
Niszczyciel Ligi
Kontakt:

Post autor: szafa »

Osoby będące w Krakowie już w piątek wieczorem proszone są o skontaktowanie się ze mną w sprawie zaproszenia na imprezę u mnie w mieszkaniu.

Pozdro!
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Jak będzie wyglądało liczenie punktów za bohaterów/potwory?

Np.
Miałem lorda na smoku. Został mi tylko lord na 1 ranie. Za co punkty dostanie przeciwnik?

Ta sama sytuacja, ale dodatkowo lord ucieka na końcu bitwy? Czy coś to zmieni?

mlepkows
Wodzirej

Post autor: mlepkows »

Dwie sprawy:

Kto ostatnio jeździł z Wawy do Krk i wie, ile czasu to zajmuje? Przy średniej prędkości 60km/h wychodzi 5h (300km) ale podejrzewam, że o takiej durnej porze rano (4-9) jedzie się szybciej...

Jak będą sędziowie patrzyli na magiczną tarczę na imperialnym BSB? Ma zakaz brania tylko niemagicznych, więc magiczne powienien móc ale niektórzy produkują wątpliwości - wolę się upewnić.

Maciek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Skaven pisze:Oj tam, to jest takie pocieszne jak te sieroty się produkują :D
Widać że nie zależy im na nauczeniu sie gry w battla, a jedynie pokazanie kto wygra turniej najbardziej klimatyczną rozpiską. Takie życie.

szafa pisze:Osoby będące w Krakowie już w piątek wieczorem proszone są o skontaktowanie się ze mną w sprawie zaproszenia na imprezę u mnie w mieszkaniu.

Pozdro!

Teraz dajesz takie info, kiedy jade w sobote rano - kope lat Cie nie widziałem i chetnie bym sie z Tobą napił czegoś smakowitego i wybornego.

Bede musiał chyba przemyśleć sobotni poranny wyjazd :D

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Smiechu pisze:smakowitego i wybornego.
WYBOROWEGO?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Dmtrij pisze:
Smiechu pisze:smakowitego i wybornego.
WYBOROWEGO?

A Ty odrazu o vodzie gadasz :)

Ja sie przezuciłem na wino, po ostatnim Masterze w Białym - na drugi dzien baniak troch boli, ale przynajmniej nie martwie sie zgona.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Jak z DMŚ wracaliśmy to była mała wycieczka do czeskiego Cieszyna...po niej tydzien mnie głowa bolała:)
Jakieś małe pół-słodkiem bym zrobił, ale obawiam sie, że Ty nie o tym:D
a tak serio, my bedziemy cześciowo juz w piątek wieczorem, jesteśmy otwarci na propozycje
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Dmtrij pisze: a tak serio, my bedziemy cześciowo juz w piątek wieczorem, jesteśmy otwarci na propozycje

I Ty tez??
No rzesz qrwa - ostatni Master w sezonie, a ja dopiero bede balet zaczynał w sobote wieczór :)

ODPOWIEDZ