To niepotwierdzona informacja

Ale interesują mnie ci knighci, na ile będą mocni

Moderator: misha
nie pamietam - musialbym sprawdzic...Shinue pisze:a co w nim będzie?
dokladnie tak. limitowane figurki z AD odeszly w niebyt...Shinue pisze:bo chyba na kolekcjonerską figurkę to nie ma liczyć?
dokladnie tak.Shinue pisze:mam nadzieję, że chociaż same nowe wzory...
To może spójrz na to z punktu widzenia Powera/Przydatnosci/Porównania do innych rarow etc. a pomiń klimat - w końcu każdy potrafi.Szaman pisze:mysle, ze jestem dosc slabym miernikiem oplacalnosci oddzialow![]()
przydatnosc w armii jest dla mnie ostatnim kryterium - duzo wyzej stawiam wyglad figurek i "klimat" jednostki. generalnie wydaje mi sie, ze kazdy z Rare'wo jest grywalny, ale moge sie mylic![]()
jak juz poruszyles kwestie Imperium - wystawiam rakietnice i biczownikow
nie jaKal_Torak pisze:To może spójrz na to z punktu widzenia Powera/Przydatnosci/Porównania do innych rarow etc. a pomiń klimat - w końcu każdy potrafi.
no a w jakich iloscich??Szaman pisze:[
szkielety, ghoule, varghulf, corpse cart, dire wolfy, grave guard, lord i vlad. regimenty 10-cio figurkowe.
dodaj jeszcze AB. duzego zysku nie ma - chyba 0.5 funta. plus jest taki, ze masz wszystko w lutym, a nie w marcu...Shinue pisze:i to wszystko? za 550zł (Ł110)!
trochę drogo (chociaż i tak kupię...)
przeciez napisalem w jakich ilosciachGajowy pisze:no a w jakich iloscich??Szaman pisze:[
szkielety, ghoule, varghulf, corpse cart, dire wolfy, grave guard, lord i vlad. regimenty 10-cio figurkowe.
bo nie wierze ze podstawa armii vc bedzie miala 10 szkieletow czy zoombich o ile te ostatnie w ogole beda
hmmm, Ty ??Szaman pisze:a kto Ci tak powiedzial?Gajowy pisze:w nowych spreadhedach nie ma AB