Patrzę i nie wierzę. Taką włoską piłkę to ja mogę oglądać.Ingen175 pisze:Ehh, Włosi Włosi ...
To jest kwintesencja footballu, nie ma pierdyliarda podań, nie ma chowania się, jest coś cudownego.
Euro 2012 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Euro 2012 w piłkę nożną
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Pisałem przed rozpoczęciem Euro, że Włosi mogą iść na miszcza a Niemcy i Hiszpanie to papierowi faworyci. Wczoraj jedni się przecisnęli, ale dzisiaj już chyba się nie uda
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
w grupowych był majonez, w ćwiartce i półfinale musztarda, więc można przypuszczać, że w finale Balotelli sobie ketchup na łeb wyleje
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
I Niemcy wycofują się z Polski, jak przed laty . Jeszcze nie nadszedł ich czas - byli kompletnie stłamszeni przez Włochów. Wynik absolutnie nie oddaje tego, co się działo. Raczej jakieś 4:1 dla Włochów byłoby bardziej adekwatne.
Ciekawy finał. Ja z kolei będę kibicował Hiszpanom, choć rozum przemawia raczej za Włochami... Mam nadzieję, że Hiszpanie zanudzą Italiańców na śmierć .
Ciekawy finał. Ja z kolei będę kibicował Hiszpanom, choć rozum przemawia raczej za Włochami... Mam nadzieję, że Hiszpanie zanudzą Italiańców na śmierć .
Może gra Hiszpanii nie jest porywająca, ale antyfootballem bym tego zdecydowanie nie nazwał.Ingen175 pisze:Niedopuszczalne jest to, że antyfootball jest jeszcze w grze.
Natomiast Włosi zagrali świetny mecz i zasłużyli na zwycięstwo. Zdziwił mnie trochę Loew zmianami w połowie. Jeszcze Klose za Gomeza było ok, ale Reus powinien wejść zamiast beznadziejnie grającego Schweinstaigera. Zwiększyłoby to siłę ofensywną Niemiec, czego bardzo potrzebowali.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Antyfutbol to grają ci, którzy grają przeciw HiszpanomMacias pisze:Może gra Hiszpanii nie jest porywająca, ale antyfootballem bym tego zdecydowanie nie nazwał.Ingen175 pisze:Niedopuszczalne jest to, że antyfootball jest jeszcze w grze.
Nie, ostatni taki mecz był bodaj w 1980 r.
Italia mistrzami z historia się nie wygrywa.
Italia mistrzami z historia się nie wygrywa.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2012, o 12:53 przez PAWLAK, łącznie zmieniany 1 raz.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr