Patrzę i nie wierzę. Taką włoską piłkę to ja mogę oglądać.Ingen175 pisze:Ehh, Włosi Włosi ...
To jest kwintesencja footballu, nie ma pierdyliarda podań, nie ma chowania się, jest coś cudownego.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Patrzę i nie wierzę. Taką włoską piłkę to ja mogę oglądać.Ingen175 pisze:Ehh, Włosi Włosi ...
To jest kwintesencja footballu, nie ma pierdyliarda podań, nie ma chowania się, jest coś cudownego.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Może gra Hiszpanii nie jest porywająca, ale antyfootballem bym tego zdecydowanie nie nazwał.Ingen175 pisze:Niedopuszczalne jest to, że antyfootball jest jeszcze w grze.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Antyfutbol to grają ci, którzy grają przeciw HiszpanomMacias pisze:Może gra Hiszpanii nie jest porywająca, ale antyfootballem bym tego zdecydowanie nie nazwał.Ingen175 pisze:Niedopuszczalne jest to, że antyfootball jest jeszcze w grze.