a to perw.. czemu nie obu?Solo pisze:hmm ja tam lubię Koconia
Silesian Un-Limited Tournament 2012!!! 29-30.09.12
Re: Silesian Un-Limited Tournament 2012!!! 29-30.09.12
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Solo lubi SS. Podobno ; p dlatego robi nam PR ; p ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
A ja uważam ,że masz na nich zły wpływ... starają się do Ciebie upodobnić - bo jesteś kim jesteś ...wałkarzem ale i mistrzem... przy czym masz urok osobisty...niestety Twoi koledzy to tylko imitacje bez tego uroku...więc o ile Ty tak nie wqurzasz ludzi to oni i owszem...Solo pisze:hmm ja tam lubię Koconia
Wywiad fajny - naprawdę duży szacun dla Lidera i kolegów za super imprezę...
-
- Falubaz
Solo mistrzem? Co? Przecież on zwykłym paziem co podaje ręczniki, tak naprawdę w SS rządzi Śląski Boss !
walnę sobie jeszcze jednego of topa...a co !
Sprawa dotyczy kolegi Golonki.. Otóż muszę powiedzieć ,że na Silesianie całkowicie mnie zaskoczył! Zaprosił Flufiego do gry przy piwie - to wszystko ma dość głęboki podtekst - ale długo by o tym opowiadać. Faktem jest ,że panowie stoczyli śmiertelny bój przy piwku w miłej atmosferze . Naprawdę bardzo mi się to podobało - jak i większości klubowych kolegów- przynajmniej niektóre kwestie zostały raz na zawsze wyjaśnione przy stole - a kolega Łukasz zachował się po prostu jak prawdziwy facet- BRAWO!
Sprawa dotyczy kolegi Golonki.. Otóż muszę powiedzieć ,że na Silesianie całkowicie mnie zaskoczył! Zaprosił Flufiego do gry przy piwie - to wszystko ma dość głęboki podtekst - ale długo by o tym opowiadać. Faktem jest ,że panowie stoczyli śmiertelny bój przy piwku w miłej atmosferze . Naprawdę bardzo mi się to podobało - jak i większości klubowych kolegów- przynajmniej niektóre kwestie zostały raz na zawsze wyjaśnione przy stole - a kolega Łukasz zachował się po prostu jak prawdziwy facet- BRAWO!
Albo jak go nie ma
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Panowie zluzujcie. Treje zrobil to mozna juz z nim grac
A ja pod wrażeniem twojego kunsztu niedotykania trudnych spraw. xDLidder pisze:wciąż jestem pod wrażeniem kunsztu reporterskiego Wojtusia
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Nie wiem czy dobrze ogarniam, ale to człowiek zadajacy pytania jest od dotykania trudnych spraw, odpowiadajacy jest od kluczenia i wymigiwania sie od odpowiedzi ; pWojtuśŚ pisze:A ja pod wrażeniem twojego kunsztu niedotykania trudnych spraw. xDLidder pisze:wciąż jestem pod wrażeniem kunsztu reporterskiego Wojtusia
Ech... Aż mi się łezka w oku zakręciła
Swoją drogą naprawdę miła gra była.
Głupio mi tylko, że nie ogarnąłem, że krasie Pantera stoją przy obelisku z frenzy. Nawet mu zaproponowałem, aby powtórzyć całą grę od tego momentu, ale nie chciało mu się .
Tak czy siak dziękuję za darmowe browary od ludzi z Krakowa.
Swoją drogą naprawdę miła gra była.
Głupio mi tylko, że nie ogarnąłem, że krasie Pantera stoją przy obelisku z frenzy. Nawet mu zaproponowałem, aby powtórzyć całą grę od tego momentu, ale nie chciało mu się .
Tak czy siak dziękuję za darmowe browary od ludzi z Krakowa.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?