Niezwykli 4.0 (z dodatkiem)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Niezwykli 4.0 (z dodatkiem)
Manfred, dopuszczalna wysokość sygnatury to 100px. Zmniejszysz obrazek czy mam Ci pomóc?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
"Szczacie dupą" czy rzygacie?
Odwodni was parę kg chłopaki, ale szybko wrócą te kilogramy.
http://www.joemonster.org/filmy/8801/Na ... Internecie
to jest człowiek niezwykły
to jest człowiek niezwykły
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ja walczyłem na dwa fronty Na szczęście dzisiaj już mogę odstawić sucharki, i w końcu zjadłem coś porządnegoTomCio pisze:"Szczacie dupą" czy rzygacie?
sorry Misiu kolorowy nie widziałem już zmniejszoneTomash pisze:Manfred, dopuszczalna wysokość sygnatury to 100px. Zmniejszysz obrazek czy mam Ci pomóc?
@ TomCio ja również na dwa fronty ale już jest normalnie dzisiaj. wsumie trwało to dobę. Mam nadzieje że nie schudłem za wiele :/
Rewelacyjny temat do rozmów na forum
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Ja miałem kilka razy grypę żołądkową, zawsze w okolicach zimy, ale zawsze tylko ostro spawałem. Niezbyt miło to wspominam, co bym nie zjadł to od razu to zwracałem.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Szybko, straty głównie w wodzieManfred pisze:ktoś sie orientuje jak szybko wraca waga ??
j/w.
Był jeden gość co ponad 120 ważył. Przez to gówno 7 kg go odwodniło, ale po 3 czy 4 dniach waga wróciła.
Był jeden gość co ponad 120 ważył. Przez to gówno 7 kg go odwodniło, ale po 3 czy 4 dniach waga wróciła.
http://www.sport.pl/sport/77,65025,6438 ... oniec.html
Ale się wqrwiłem oglądając ten mecz Oni są naprawdę niezwykli
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nawet nie mówVoodoo pisze:http://www.sport.pl/sport/77,65025,6438 ... oniec.html
pazie, kmioty, leszcze, berzeloty
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ale trzy bramki strzeliśmy
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Skavenblight pisze:QC, widzę że spam u nas to za mało
Poza tym, ja nie spamuję. Ja reklamuję sklep Karola
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ech, piękne, słoneczne niedzielne popołudnie, a tu do roboty trza się zbierać
Skavenblight pisze:Odnoszę wrażenie, że nie interesując się piłką omija mnie cała masa stresów i wybuchów złości
Ja też się nie interesuje, ale jak wszyscy jadą to wszyscy .
Ale żeś sobie nowy avek strzeliła .