Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Robson pozycz ludki
Potrzebuje 10DR i dwa bolce KUPIE DUŻO BROWARÓW
dzwońta jak coś:( 793-748-121
Potrzebuje 10DR i dwa bolce KUPIE DUŻO BROWARÓW
dzwońta jak coś:( 793-748-121
mała prośba.
W wejherowia będe z Dibem o 9:29, tak nam pociag przyjeżdza z Krakowa. Czyli tak na styk, czy byłaby mozliwosć aby ktoś po nas podjechał, bo nie chcemy się spóznić, a pewno znając nas bedziemy błądzić do południa
pozdro
W wejherowia będe z Dibem o 9:29, tak nam pociag przyjeżdza z Krakowa. Czyli tak na styk, czy byłaby mozliwosć aby ktoś po nas podjechał, bo nie chcemy się spóznić, a pewno znając nas bedziemy błądzić do południa
pozdro
nie mam podbitej od tamtego roku
ale chyba nie trzeba będzie, bo o 6 rano będziemy, nie wiem jak patrzyłeś, że po 9
ale chyba nie trzeba będzie, bo o 6 rano będziemy, nie wiem jak patrzyłeś, że po 9
spoko, oczywiscie Dibo żle obczaił, będziemy jakoś o 6, wiec nie ma problemu. Ta bestia szatana chciała jechać o 19 a popatrzyła na 21
Kłamstwo !! A oto Dowód !!
Ja ci tu nieba uchylam bo chciałeś jak najtaniej , a ty co ? Co tym mi tu imputujesz ? ... Eh ! śmierdzisz starym człowiekiem !!
Ja ci tu nieba uchylam bo chciałeś jak najtaniej , a ty co ? Co tym mi tu imputujesz ? ... Eh ! śmierdzisz starym człowiekiem !!
Ostatnio zmieniony 9 lip 2009, o 20:35 przez Dibo, łącznie zmieniany 1 raz.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
ostateczna lista zgłoszeń, jak ktoś nie przyjeżdża a jest na liście to niech da znać o tym
- morgan10005
- Falubaz
A te 3 martwe dusze o numerkach 126-128?