Jak odbije się na nas VIIIed. / Nowe modele HE...
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
- Młody Pajak
- Kradziej
Re: Jak odbije się na nas VIIIed. / Nowe modele HE...
Prędzej ujrzymy lwią kawalerię niż feniksa 

Lwią kawalerię chętnie bym zobaczył zamiast SH
Ale to nie możliwe niestety
A fluff ??? NIe przesadzajcie nie chcecie mi powiedzieć, że nie chcielibyście mieć takiego samobieżnego potwora jak Fenix. Bo ja bardzo bym chciał a fluff by pasował tak czy siak. Nie mówcie o jakimś mityźmie bo to bardzo łatwo wprowadzać.
Co do koronacji Tyriona, chodziło mi o to że w przyszłości mogłoby to się wydarzyć. Zostałby królem fenixem( pewnie tak się stanie).

A fluff ??? NIe przesadzajcie nie chcecie mi powiedzieć, że nie chcielibyście mieć takiego samobieżnego potwora jak Fenix. Bo ja bardzo bym chciał a fluff by pasował tak czy siak. Nie mówcie o jakimś mityźmie bo to bardzo łatwo wprowadzać.
Co do koronacji Tyriona, chodziło mi o to że w przyszłości mogłoby to się wydarzyć. Zostałby królem fenixem( pewnie tak się stanie).
HIGH ELVES 0/0/0 (W fazie zbierania ;])
WARRIORS OF CHAOS 0/0/0 (W fazie smutku ;])
Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter on staje się twoim losem...
Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter on staje się twoim losem...
- Młody Pajak
- Kradziej
Mi by raczej nie pasował taki feniks do koncepcji rozpiski
jakoś nigdy nikt nigdy nie narzekał na brak potworka, to czemu miałby być teraz potrzebny gdy nasza armia jest jeszcze silniejsza? 
Zobaczymy za 3 lata jak mówi Szmyt.

Zobaczymy za 3 lata jak mówi Szmyt.
nie nie chciałbymKaylar pisze:NIe przesadzajcie nie chcecie mi powiedzieć, że nie chcielibyście mieć takiego samobieżnego potwora jak Fenix.
tak to jest na świecie że łatwiej coś (np. klimat) zniszczyć niż stworzyćKaylar pisze:Nie mówcie o jakimś mityźmie bo to bardzo łatwo wprowadzać.
zmyliłeś mnie czasem przeszłymKaylar pisze:Co do koronacji Tyriona, chodziło mi o to że w przyszłości mogłoby to się wydarzyć.
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
- Master of reality
- Oszukista
No nie wiem, ja tam lubię SH po prostu troszkę ich skopali obecnie ale to fajna jednostka i nie zamieniłbym ich na lewkiKaylar pisze:Lwią kawalerię chętnie bym zobaczył zamiast SH
A feniksy to raczej symbol niż istniejące stworzenia IMO. Za monstera już bym wolał Gryfa w rare niż feniksa.
I sold my soul for rock'n roll
- Młody Pajak
- Kradziej
Gdyby SH byli w core'ach to by się znalazło zastosowanie dla nich nawet w tej edycji.
A ja myslałem że Fenixy w WFB to takie ptaszki troszke wiekrze od orłów . Wystepujące jako symbol Asauryna
Jakie waszym zdaniem taki ptaszek miałby mięc staty ??
Dajcie spokuj to sie kupy nie trzyma
Za ta czekam az te mózgi z GW dojda do tego że Eltarion na gryfie to 100% brak klimatu i znowu bedzie legalny normalny (i mam nadzieje )grywalny Eltharion
I tez chciałbym żeby SH byli w corach rzygam juz łucznikami

Jakie waszym zdaniem taki ptaszek miałby mięc staty ??
Dajcie spokuj to sie kupy nie trzyma

Za ta czekam az te mózgi z GW dojda do tego że Eltarion na gryfie to 100% brak klimatu i znowu bedzie legalny normalny (i mam nadzieje )grywalny Eltharion

I tez chciałbym żeby SH byli w corach rzygam juz łucznikami

Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Eltharion staty jak staty ale na pewno płonące ataki i emeferyczność 

No no no no I feel no pain !!!
Tak szczerze to mógłby być mega silny potworek ale cóż zobaczymy co przyniesie przyszłość.

Tak szczerze to mógłby być mega silny potworek ale cóż zobaczymy co przyniesie przyszłość.
przeciez mamy smoka... doczepiles sie tego ferniksa.
nie mamy i tyle. trzeba poczekac na AB do 8 ed. kilka miesiecy przed wydaniem dopiero pojawia sie jakies wiarygodne przecieki. Do tego czasu feniksy ujeżdzane przez papa smurfy pozostaja tylko marzeniem...
nie mamy i tyle. trzeba poczekac na AB do 8 ed. kilka miesiecy przed wydaniem dopiero pojawia sie jakies wiarygodne przecieki. Do tego czasu feniksy ujeżdzane przez papa smurfy pozostaja tylko marzeniem...
- Młody Pajak
- Kradziej
Ja tam wolę, żeby nie było tego feniksa. Dla mnie psułby tylko klimat elfiołaków.
A dla mnie w ogóle by nie popsuło a w bardzo fajny sposób Elfy byłyby wzmocnione
P.S
Klimat hhmm np kusze u elfów ???
(Nawet jeśli to darki, elf to elf powinien latać z łukiem)

P.S
Klimat hhmm np kusze u elfów ???