8 edycja- pytania 2
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Re: 8 edycja- pytania 2
A kto rzucił challange?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Jak ten z dołu czelendż rzuci to okularnik nie może bić (i suporty też) bo on zostaje w miejscu a ten drugi sie rostawia żeby być w B2B
6, nie wiem jak to jest z np kotłem i kowadłem (o ile mogą tam stać), być może wtedy tylko 5.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
kiedyś się runę na karła dawało, co I podbijała to kto wie 
Czy Siła z czaru nr 6 Shadow modyfikuje pancerz, czy jak w opisie - tylko używamy do ranienia ?

Czy Siła z czaru nr 6 Shadow modyfikuje pancerz, czy jak w opisie - tylko używamy do ranienia ?
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
bo kowadło i kociołek mają herosa a herosa może bić tylko 5
- The WariaX
- Falubaz
Jak wy chcecie kowadło do domku wsadzić? toż to jest nie ruchawe..

Zapraszam do mojej galerii

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
Wiem jakie było Twoje pytanie, ale temat jest nieco szerszyRemo pisze:No chyba mogą by niby czemu nie? A czemu wyszedłeś z opcją "5"? Tej wersji jeszcze nie słyszałem.Andrzej pisze:6, nie wiem jak to jest z np kotłem i kowadłem (o ile mogą tam stać), być może wtedy tylko 5.Moje pytanie było: 6 czy 10.

@Spamer aka Andrzej
Bije 6 po kowadle i kociołku. Kiedy heros może być atakowany indywidualnie, dopiero wtedy może bić go do połowy modeli wybranych do walki, a nie 5.
@Xet
ASF czy ASL nie działa na zionięcia, bo mają osobne zasady dotyczące momentu kiedy możesz ich użyć.
Bije 6 po kowadle i kociołku. Kiedy heros może być atakowany indywidualnie, dopiero wtedy może bić go do połowy modeli wybranych do walki, a nie 5.
@Xet
ASF czy ASL nie działa na zionięcia, bo mają osobne zasady dotyczące momentu kiedy możesz ich użyć.
Mam pytanie dot. takiej sytuacji:
- Gnoblary
- Ironguts
- Ogry
- Stormvermini
Oddziały ogrów stoją w idealnej linii, każdy cal od kolegów. Czy Stormvermini mogą zadeklarować szarżę w klocek Ironów? A jeśli tak, to co zrobić z oddziałami które muszą się z nimi stykać a nie zostały zaszarżowane (tutaj, Gnoblary i zwykłe ogry).
Rozwiązaliśmy ten problem cofając dwa boczne oddziały o cal, ale nie wiem czy było to zgodne z zasadami.

Oddziały ogrów stoją w idealnej linii, każdy cal od kolegów. Czy Stormvermini mogą zadeklarować szarżę w klocek Ironów? A jeśli tak, to co zrobić z oddziałami które muszą się z nimi stykać a nie zostały zaszarżowane (tutaj, Gnoblary i zwykłe ogry).
Rozwiązaliśmy ten problem cofając dwa boczne oddziały o cal, ale nie wiem czy było to zgodne z zasadami.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.