GRA w WFB w Krakowie
Re: GRA w WFB w Krakowie
Jutro moge komuś zielonymi dołożyć.
Żartuję, testowa Eurozpa. Godzina ok 17, Vanheim. Ktoś chętny?
Żartuję, testowa Eurozpa. Godzina ok 17, Vanheim. Ktoś chętny?
j.w.
Piotrek wchodzi do teamu bezdomni, niestety ale miałem trudny wybór, albo woodstock z dziewczyną albo DMP z Wami
Piotrek wchodzi do teamu bezdomni, niestety ale miałem trudny wybór, albo woodstock z dziewczyną albo DMP z Wami

AAAA, jak zawsze. Człowiek na którym nie można polegać, z tą samą historią jak co roku. Kosa na dupe nie mówi się usta, a dane słowo zobowiązuje.Kosa pisze:j.w.
Piotrze witamy w teamie. Do środy dam znać co z samochodem ; ) I garg gra DE, czymkolwiek innym to byla by katastrofa ;d Ja ew. mogę skavenami, ale wolałbym tego uniknąć ;P
xYz
Transport + ja muszę być w poniedziałek w pracy.
Wisła Kraków.
W związku z tym ,że bezdomnych jest już mało w teamie proponuje zmienić nazwę ...hmmm.... np, na "PiotrB i przydupasy?"
A tak poważnie to sprawa jest pewna tak? Pytam bo muszę dać znać innym drużynom które złożyły mi propozycje.
Chciałbym zagrać naporowym Imperium - 10 demigryfów, 2 działa ,czołg ,wózek heaven ,2 magów,bsb na pegazie i 3 odziały Knightów i 1 oddział IC . Co Wy na to? Macie jakieś uwagi?

A tak poważnie to sprawa jest pewna tak? Pytam bo muszę dać znać innym drużynom które złożyły mi propozycje.
Chciałbym zagrać naporowym Imperium - 10 demigryfów, 2 działa ,czołg ,wózek heaven ,2 magów,bsb na pegazie i 3 odziały Knightów i 1 oddział IC . Co Wy na to? Macie jakieś uwagi?
a Gremlin jak CIę lubię to wole oglądać twarz kobiety niż Twoją i niestety nie mogę wziąc dwa razy urlopu zaraz pod rząd, teraz był z tym problem. Takie jest życie... chyba.Gremlin pisze:
AAAA, jak zawsze. Człowiek na którym nie można polegać, z tą samą historią jak co roku. Kosa na dupe nie mówi się usta, a dane słowo zobowiązuje.
To tylko figurki, pi cóz ta emocja w Twej wypowiedzi?
Mozna polegać, ale wolę jeśli ona na mnie polega niż Ty, nie wiem, może to rozumiesz, może nie, myślałem, że tak, ale widocznie nie...
Kolorowy Misiu, sytuacja ta ma miejsce któryś raz już z rzędu, więc wybacz mi moj brak manier w dosadnym ujęciu powszechnej prawdy przezeń ogłoszonej. Imo nie ma wiekszego sensu poruszania tego tematu na forum publicznym
, tym bardziej w dziale nie stworzonym do tego.
Miłej zabawy na Woodstocku, tez bym sie wybrał, ale robię co innego. Pozdrów Anżeline i "bawta" sie dobrze.

Miłej zabawy na Woodstocku, tez bym sie wybrał, ale robię co innego. Pozdrów Anżeline i "bawta" sie dobrze.
xYz
Ktoś jutro, u mnie, 12/13 w górę? 
ewentualnie w jakąś planszówkę by ciupnął

ewentualnie w jakąś planszówkę by ciupnął

Ktoś chętny na dziś 18-19 u mnie?
od środy mnie nie ma. W sumie tylko dziś mogę, moze jutro, ale wątpie.