Galeria HElficka

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Re: Galeria HElficka

Post autor: Eltharion »

Pozory :wink:
Sam gram w warhammera online ale bez przesady po to jest WFB i Warhammer RPG żeby jakaś roznorodnośc była #-o
A co sie dzieje .. figurki zaczynaja byc w klimacie war online a 3 ed. RPG jest też jest typowo z warhammera online ](*,) ](*,)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Figurka lwiego jeźdźca niesamowita. Szkoda, że nie ma takiej jednostki w HE, jak zrobili rydwan, to mogli dać też kawę :wink:

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

Bsb miecie. Sztandar to czysty obłęd. Ta podstawka tylko coś do mnie do końca przemawia. Wie ktoś może skąd pochodzi ta głowa? Czy jest to "limitowana zielona edycja"? :wink:

@Eltharion: Jak czytam twoje posty to mam wrażenie, że naprawdę jesteś ślepy. A teraz konkretniej do twojego ostatniego: IMO jesteś w błędzie. Te wszystkie gry bazują na tym samym świecie, a więc tych samych rasach, postaciach itd. Nie chodzi tu o różne wizje starego świata ale o pokazanie go z różnych perspektyw. Ujednolicanie wyglądu jest IMO jak najbardziej w porządku.

@Ukalez: Ciekawy bsb. Czy mógłbyś przedstawić proces technologiczny robienia tych szmat? :wink:

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

Pretor pisze:@Ukalez: Ciekawy bsb. Czy mógłbyś przedstawić proces technologiczny robienia tych szmat?
Przepis pewnie zaczyna się od: zdobądź trzy bele sprowadzonego z Kitaju jedwabiu i osiem elfickich dziewic o zręcznych dłoniach...
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Zajebisty model Alastrii z Warlorda dłuta Wernera Klocke i malowanie Nataszy (wydaje mi się czy coś się dziewczyna opuszcza...?)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

dla mnie wporzo. Szczególnie podoba mi się kamień zwięczający różdżkę wygląda niemalże jak by był prawdziwy z taką głębią :D

Andrzej
Pan Spamu

Figurka spoko. Nie wiem czy to wina kiepskiej rozdzielczości, ale malowanie wydaje mi się trochę nieteges. Takie jakby rozmazane...

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Ja nie mam co krytykowac malowania bo nigdy chyba takiego skilla nie osiagne ale.... ten bufiasty rękaw nie pasuje do całokształtu :?
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Ukalez
Falubaz

Post autor: Ukalez »

Pretor pisze:@Ukalez: Ciekawy bsb. Czy mógłbyś przedstawić proces technologiczny robienia tych szmat? :wink:
Hmm, technika jest dość prosta. Robimy odpowiedniej grubości "placek" z GS'u a następnie wycinamy nożykiem kształt szmaty, który chcemy otrzymać. Przyklejamy szmatę i formujemy wg uznania (fałdy). Czekamy aż stwardnieje dobrze i resztę wykańczamy docinając, szlifując gdzieniegdzie.
Ot cały sekret ściśle skrywany przez najstarszych Indian :)
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.

Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"

I love this game... :D

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

warsztat może nie najwyższych lotów ale pomysł ciekawy, przynajmniej inny niż "wszystkie"
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

szczerze mówiąc to nic szczególnego... chyba jedynie gwiazdki go wyróżniają.
Obrazek

Awatar użytkownika
Zbik666
Chuck Norris

Post autor: Zbik666 »

Malowanie srednie, ale pomysl z gwiazdkami fajny :)

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

a ten? jak nie lubię nmm, tak to mi się podoba nawet mimo oklepanych codexowych kolorów =D>

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

ladny NMM i freehand na tarczy

Andrzej
Pan Spamu

Ciekawa kolorystyka i świetna tarcza :)

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

Tarcza jest genialna. kolorystyka trochę oklepana, ale dobrze wygląda :)
I sold my soul for rock'n roll

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Post autor: Proch »

sraklepana.. kto tak ma pomalowaną armię hę? HE dominuje błękitem i bielą.. a tu bieli tyle co na pustyni i szary/czarny genialnie wkomponował się w ten granat.. idealne malowanie na nocną zimową armię HE :D

model świetny! :D sam bym chciał taki mięc

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

właśnie takie figurki sprawiają że mam czasem ochotę rzucić to wszystko w cholerę ;)
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Post autor: Proch »

tak swoją drogą to ja w battlu najbardziej cenię zabawę, emocje i kupe śmiechu co bitwe :D figsy jak sa ładnie pomalowane to spoko ale malowanie u mnie leży gdzieś na dnie.. w ogóle mnie nie rajcują turbo malowanie.. jestem immune to power paining :D

najważniejszy jest dobry klimat bitwy i zabawa..

nie lubię grać z mułami dla których na 4 rany 4 fail save to porażka życiowa.. albo rezygnują z gry jak spadnie im hero z jakimś ich niunia oddziałem... czy też gościami co to podchodzą ci do stołu i mówią.. ale słabo pomalowane figsy.. albo patrz farba ci uciekła o tu oko ci sie trochę przelało.. zobacz na moje..
podajcie wiaderko bo zaraz żygne.. :oops:

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Sorry za offtop, czy wie ktoś może gdzie można kupić takie liście?

ODPOWIEDZ