Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Aż mi się "Chrześcijanin tańczy" przypomniało 

Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)

2xTy, moja droga, to TomCio był zanim zaczął masę robićSkavenblight pisze:Spokojny hodowca chomików wielkości 2x ja oraz Pawełek w bluzie z Myszką Miki/Minnie.

Ale zestawienie srogie, faktycznie

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Taaa... z wagą 55 kgTomash pisze:2xTy, moja droga, to TomCio był zanim zaczął masę robićSkavenblight pisze:Spokojny hodowca chomików wielkości 2x ja oraz Pawełek w bluzie z Myszką Miki/Minnie.![]()

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie no okłamałem Cię. Mam kartkę od pielęgniarki szkolnej z 14.11.2006 (ku**a, moje urodziny xD ) na której jest waga > 56 i napis, że mam 10 kg niedowagi
. A teraz 3 kg więcej i będę mieć nadwagę
.

TomCio == Skavenblight
Równanie, które rozwala podstawy mojego świata
Równanie, które rozwala podstawy mojego świata

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tak, wiem, potem przytyłaś 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Przytyła minus sześć kilo.

Łokurva! 
Doj***na zbroja!

Doj***na zbroja!
Zmień płyty na klacie na metalowe to już będzie full wypas !!
Pod tą czerwoną skórą mam stal, ale na zewnątrz widać tylko nitySykstus pisze:Zmień płyty na klacie na metalowe to już będzie full wypas !!

Na zdjęciu widać zbroję typu płaty, tj rodzaj napierśnika i naplecznika z grubej (5 mm) skóry, z przynitowanymi od spodu stalowymi płytami.
Ochronę zapewnia praktycznie taką samą, co stalowy kirys (no, może nie przed sztychami, ale płyty zachodzą na siebie, więc i tak jest bezpiecznie), a jest znacznie lżejsze i bardziej mobilne