The Witcher 3: Wild Hunt
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
Zaplacilem 1,6k z wieskiem od razu. Poza tym od czasu jak mam konsole w zrecznosciowe gry przestalem grac na kompie.
w przeliczeniu na godziny wyjdzie mi za niedlugo polowe tego co sredni bilet do kinaStan pisze:Super, ale nie każdy wyda 2 tysiące żeby zagrać w jedną grę.

to jest THE GAME
A komp wyszedl by mi sporo drozej

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
+1 QC (bosh ja sie z czyms z toba zgadzam fuuuuj
)

mino że jestem zoologicznym pecetofilem ;P to kupiłem konsolę PS4 bo exclusiwy i wygodne kierowanie w zręcznościówkach + rozrywka dla dzieci i japońskie RPGi
a kupiłem dla Wieśka bo tuż przed premierą ceny upgrejdu PC poszły w górę i konsola wyszła dużo taniej.
PC do strategii, strzelanek i całej reszty.

PC do strategii, strzelanek i całej reszty.
http://valhalla-figurki.pl/Sklep/pl/sca ... unter.html
model "witch hunter" (Ciri) hiszpańskiej firmy. skala 75 mm. ale cena dla mnie jakaś kosmiczna.
224zł za model, który jest jakieś 2,5 razy większy od przeciętnego ludka z wfb to imo trochę za dużo. chyba że coś przeoczyłem
model "witch hunter" (Ciri) hiszpańskiej firmy. skala 75 mm. ale cena dla mnie jakaś kosmiczna.
224zł za model, który jest jakieś 2,5 razy większy od przeciętnego ludka z wfb to imo trochę za dużo. chyba że coś przeoczyłem
Zajedz humusem :*Ziemko pisze:+1 QC (bosh ja sie z czyms z toba zgadzam fuuuuj)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
mnp21 pisze:No to widzę że jedna z lepszych gier RPG, pośród morza badziewia dla odbiorców 16- podzieli smutny los gothica. Ogromny świat, mnóstwo przedmiotów a polotu, fabuły, pasji, charakterów nawet nie tyle co przedtem a rozłożone na świat... 40 razy większy niż przedtem.
Bo nie wierzę w intrygi, klimat, szczególny charakter lokacji, jeżeli będzie ich milion. Pokazał to Gothic 3, gdzie choćby zebrać 10 miast razem, nie miałyby tyle charakteru co Khorinis. Pokazała seria TES. Pokaże i Wiedźmin 3. Szkoda ;(
Nie twierdzę nawet że se nie zagram. Będzie to jednak "doznanie" zjedzenia paczki chipsów - niby fajnie, ale tylko tyle.
Na szczęście BG2, Tension, Planescape wciąż na półkach...
Post z pierwszej strony

- Martin von Carstein
- Kradziej
Przeszedłem Wiedźmina 3, oraz dodatki, na laptopie Acer Aspire 5740G. Czyli na sprzęcie z 2010, z dodatkowo osłabionym procesorem. Ta gra ma świetną optymalizację, a programy pozwalają sporo ująć jeszcze.
Zresztą nie oszukujmy się - prędzej czy później ten komputer trzeba wymienić (aczkolwiek ja się z tym nie spieszę, to jak przed alkoholikiem postawić litr spirytusu).
O używanym PS4 za jakieś 9 stów na potrzeby wiedźmina nawet myślałem ale to chyba zbytnie marnotrawstwo, a jeszcze trzeba odpowiedni TV (i wolny!) mieć.
Zresztą nie oszukujmy się - prędzej czy później ten komputer trzeba wymienić (aczkolwiek ja się z tym nie spieszę, to jak przed alkoholikiem postawić litr spirytusu).
O używanym PS4 za jakieś 9 stów na potrzeby wiedźmina nawet myślałem ale to chyba zbytnie marnotrawstwo, a jeszcze trzeba odpowiedni TV (i wolny!) mieć.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Po dłuuugim czasie uruchomiłem ponownie Wiedźmina i kurna utknąłem - nie pamiętam, jak wybrać kuszę do użytku na lądzie i pod wodą. Masakra, może ktoś poratuje... W obłożeniu klawiatury tego chyba nie ma...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Powinieneś mieć możliwość wyboru kuszy z otwieranego minimenu, tego samego z którego można wybierać znaki i petardy. Ale najpierw sprawdź, czy masz ją wyekwipowaną.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Już ogarnąłem, thx...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer