MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Urugwaj mi odpadł, Meksykanie też... Buuu
Ale za to Brazylia gra (pozdrawiam Kudłatego ) i Holandia.
Wczorajszego meczu nie widziałem, ale po Waszych wpisach widzę, że było śmiesznie. Dobrze, że Grecji już nie ma, Kostaryka zrobiła w tym roku niespodziankę i niech idą jak najdalej. Tak po prostu.
Ale za to Brazylia gra (pozdrawiam Kudłatego ) i Holandia.
Wczorajszego meczu nie widziałem, ale po Waszych wpisach widzę, że było śmiesznie. Dobrze, że Grecji już nie ma, Kostaryka zrobiła w tym roku niespodziankę i niech idą jak najdalej. Tak po prostu.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Najbardziej żałuję Mehico. Uwielbiam ten team. Szkoda, że Holendrzy dali radę. Z drugiej strony nie można powiedzieć, żeby na to nie zasługiwali. Natomiast Robbenowi przypalałbym boki. Tfu
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
A ja nie. Tutaj największą winę ponoszą Marquez i sędzia. Imho niepotrzebna interwencja, Robben miał małe szanse, żeby coś z tego zrobić. Holendrzy wygrali zasłużenie, lepiej wytrzymali trudy meczu, co może dziwić , zważywszy klimat, w jakim grali. W sumie wszystko mi było jedno, kto z tej pary wyjdzie, ważne, że Grecja pojechała do chałupy .
Kurde, zszedłem 5 minut przed karnymi. Pewnie dlatego Grecja przegrała. Tak, czy siak, łatwiej dla Holendrów.smiejagreg pisze:Pożegnajmy Greków - fakt, że za późno, ale lepiej późno, niż wcale . Idź spać, Siweusz ...
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Imho Oranje będą mieli spacerek. Kostaryka raczej jest rozbita fizycznie. Jeden ma czerwień, Ruiz przez prawie całą dogrywkę trzymał się za przewodziciela, nie wiadomo, czy zagra. Generalnie Holandia ma półfinał w garści. Kostaryka i tak osiągnęła więcej, niż powinna. Dużo więcej...
Słaba ta Francja, ale konsekwencja była.
Wisła Kraków.
Z Algierią
Wisła Kraków.
Jak dla mnie ten psychol mógłby tam zostać na zawsze.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Chyba jedyny mecz na którym bałem się o wynik.smiejagreg pisze:ważne, że Grecja pojechała do chałupy .
Żal mi było kostaryki, że musi się tak męczyć w 10, dogrywka, braki fizyczne wychodziły w końcówce.... jak patrzę na grę Grecji to żal dupę ściska.
Mega się cieszę, że jadą do domu!
Jeszcze tylko Niemcy spakują Holendrów i będzie bajeczny mundial
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Wisła Kraków.
Wisła Kraków.
Mam nadzieję że ścisną w drugiej połowie szwabów.
Wisła Kraków.
No to w przerwie zapraszam do lektury.
http://www.sport.pl/mundial2014/1,13771 ... erunu.html
http://www.sport.pl/mundial2014/1,13771 ... erunu.html
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony