Galeria Krasnoludów

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Re: Galeria Krasnoludów

Post autor: Loizok »

Booxi, ładnie to tak grozić rodakowi :D Jeśli chodzi o te śniegowe kraśki to koncepcja niezła, chociaż przez to, że są tacy "osopleni" wyglądają jakby stali w miejscu przez tydzień i przymarzli trochę :D
Właśnie przeglądałem Ebaya i jest tam naprawdę duuużo mega tanich, starych kraśków (lords of legends- po 5zł +9 przesyłka). Aż zastanawiam się nad założeniem konta i paypala :)

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

Załóż tam konto, a już się ode mnie nie opędzisz :D
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Kraggo pisze: Wiem o którym komisie mówicie, znam to miejsce, ale zaglądam wyłącznie raz na czas :)
Bo się boisz Booxiego :!: :wink: :D .
A swoją drogą to wcale nie tak łatwo kupić coś tanio na ebayu - myślę, że podobnie jak na allegro... Jak się coś fajnego trafi, to rzadko kiedy tanio się kupi... To co pisze Loizok to są ceny do licytacji, często utrzymują się długo a pod koniec zaczyna się windowanie, czasem do obłędu...

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

mnie się nikt nie boi :) ja jestem milutki, koleżanki potwierdzą :) ja nawet duży nie jestem żeby się mnie bać... tylko szeroki trochę :P jakbym zapuścił brodę (niestety dziewczyna mi nie pozwala :( ) to już całkiem jak krasnolud :P brakowało by wtedy tylko piwnego bandziocha i mentalnego ubóstwienia alkoholu (krasnoludzka brać mnie odepchnie ale piję tylko cisowiankę :P ) :D

smiejagreg tak, Ty jesteś najlepszym przykładem kupując za grosze oddział rangersów :P
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"

Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

Post autor: Motorek »

Gdzie w Wawie jest komis figurek?
Bene mori praestat, quam trpiter vvere

Awatar użytkownika
Bayard
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bayard »

O ile pamiętam, to w Morionie jakieś starocie czasami sprzedają, na Bemowie. A wcześniejsze rozważania komisu w Krakowie się tyczyły (piękne miasto :D )
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson

Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

W Krakowie często bywam, gdzie teraz jest tam jakiś komis? Kiedyś był w Bardzie i Siekierce. A ter to nie wiem.

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

nie powiem ! bo następny mi coś ukradnie :(

Sheherezada na szpitalnej :P

Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

Czyli siekierka dalej jest na szpitalnej, będę musiał się tam kiedyś przejść. Ale to pewnie lata miną zanim dotrę.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Booxi będzie na Ciebie czekał w bramie :!: :wink: :D .

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

:D na nikogo czekał nie będę nic nikomu robić nie będę :P grzeczny jestem :)

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

O nie...teraz to już tam nawet nie kupię tych dwarfów z bospa ;) Już widzę te tłumy przy tej bramie :D
W bardzie w Krk są wyprzedaże starych figsów i swojego czasu było trochę starych dwarfów. Nawet byłem dzisiaj i przekopywałem pudło, ale nic nie było już oprócz lorda na tarczy :/ ponoć Miraj wykupił całych dwarfów :( :)

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

oo, nie wiedizałem , że można w bardzie jeszcze coś starego dorwać. takie pudełko sobie leży czy trzeba błagać na kolanach coby ktoś coś takiego mi podał ?:>

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

Ludzie pogadajcie sobie przy piwku;) a tu zostawcie miejsce na zdjęcia brodaczy.
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Racja, bo tu gruby offtop:)
booxi napiszę ci na PW ;)

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Czy ktoś ma jakieś zdjęcie pomieszanych metalowych thunderersów tych starszych i nowszych ? jak będą do siebie pasować ?

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Ale starszych z 6ed czy tych całkiem starych?:)
Jutro fotkę cyknę. Moim zdaniem nie pasują za bardzo. Widać dużą różnice w ich stylu-nowe to typowe koszmarki plastikowe, a starsze mają te typowe większe głowy (i śmieszne czapki:) )

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

oj nawet metalu z plastikiem nie przyszło by mi do głowy łączyć chodzi o starsze i nowsze metale.

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

No tak:) To ja źle przeczytałem. Ja na razie nie mam u siebie tych starych, ale gdzieś mi się tu przewinął obrazek z regimentem Rakso...
http://www.coolminiornot.com/218790

że tak sobie pozwolę stąd wkleić na szybko. Ten w środku jest 6ed i moim zdaniem jednak troszkę się wyróżnia.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Z 6 ed. to na tym zdjęciu jest tylko pierwszy z lewej o ile się nie mylę. I wcale się nie wyróżnia :!: :D .

ODPOWIEDZ