Byłbym bardzo wdzięczny ,gdyż wybieram się jutro na turniej ,a nie mam jeszcze niestety AB

Z góry wielkie dzięki .
Pozdrawiam
Juz mam - Wielkie dzięki dla Barbarossy

Moderator: misha
Zgadzam się. balefire spike i do tego 2+ save i książka do popychania chłopaka - raz wypróbowałem i działa całkiem nieźle.Barbarossa pisze:Ja sporo myślałem nad armią wampirów ze smoczyskiem. Chyba najlepsze combo na smoka to jest sword of might ALBO balefire pike, ward 3+ od strzelania, red fury, infinite hate i walking death.
Zostaje ponad 50 punktów na dodatkowe opancerzenie albo umagicznienie, a w walce wręcz jest to jedna z najmocniejszych opcji - daje ci od 9 do 13 ataków z S6/7, i zawsze przerzucane nietrafienia, a z +1 do CR to już jest bardzo groźne.
Dreadlance, wbrew pozorom, to po prostu mniejszy hitpower, bo smok hitów nie przerzuca, a cena dużo większa.
IMO nie dostaje -1, ponieważ test strachu wykonujesz zanim szarża się rozpocznie (zanim oddział się ruszy).ZłO pisze:Pytanie odnośnie Aurry -1 ld w 6'' Co z szarżowaniem i byciem szarżowanym?? czy szarża z większej ilości niż 6'' dostaje -1 podobnie w momencie gdy my szarżujemy z dalsza??
na chwile obecna DO jest Manfred na piechote - ale chyba nie jest to "must have"duck83 pisze:Mam pytanie do Szamana ... czy planowana jest jakaś figurka z serii Direct (Exlusive) Only do VCoSi czy byłoby możliwe cokolwiek na jej temat powiedzieć, jeśli rzeczywiście ma się ukazać???