gra for fun raczej zamieściłem zarys rozpiski w dziale rozpiski w sekcji scena turniejowa. wolałbym używać jednostek które znam i wykorzystać to co mam żeby nie wydawać na kolejne modele zbyt dużej ilości pieniędzy. Chciałbym grać używając DP marki nurgla wieć będę kompletował modele do rozpiski około 2k. Pozdrawiam, dzięki za pomoc
No to do sklepu po DP. To solidny model i daje radę, choc osobiście nie użżywam . Trzeba powiedzieć, że jest używany przez większość najlepszych graczy Wochu w kraju nad Wisłą.
Z pewnością będziesz potrzebował trzech rydwanów oraz oddziałów maruderów konnych. Powinieś również ogarnąć kogoś na BSB. Idealny jest model lord on deamonic mount.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Moim zdaniem toporki, ale javeliny są równie dobre. Kwestia czy liczysz na zasięg i mniejszy koszt czy siłę uderzenia.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
RB 126 - mogą wchodzić. Infantry, Monstrous Infantry, War Beasts, Monstrous Beasts, oraz Swarm
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Mam pytanie odnośnie armybooka.
Mam stary armyybook , na okładce jest fota dokładnie taka sama co u Karlita w avatarze. Jestem pewien na 99% ze to juz nie aktualne.
Planuje zakupić nowy bardziej aktualny.
I tu pojawia się problem.
w sprzedaży są dwa rodzaje(przynajmniej jeśli chodzi o rysunek na okładkach.
Jeden jest tańszy w miękiej okładce i widnieje taki sam art co na pudelku battalionu. Chaosiarz a w tle latające czaszki z dzwonkami.
Drugi zaś jest w twardej okładce, droższy a na art-cię jest chaosiarz ale juz bez latających dzwonków.
Czy zawartość jest taka sama? Jeśli nie to który jest aktualny.
Pozdrawiaam
Ostatnio zmieniony 19 lut 2014, o 18:20 przez Wiewior-lbn, łącznie zmieniany 1 raz.
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Mnóstwo zmian, gra się zupełnie czymś innym niż poprzednio - biorąc pod uwage oczywiście najbardziej optymalną rozpę
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Zmiany w warriorach, marudach, forsakenach, chariotach, warshrine, przedmiotach magicznych, zaklęciach, giftach i doszło kilka nowych jednostek.
Myślę, że jeszcze coś się znajdzie, ale pisze z głowy to co pamiętam.