Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
To co wyszło to 8, IoB to też 8
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Loremaster of hoeth zna spell z loru światła, więc podwyższa siłę banishemntu prawda?RuleBook pisze:Banishment is a magic missile with a range of 24" — the target suffers 2D6 hits. The Strength of the hits is equal to 4 plus the number of Wizards that know spells from the Lore of Light within 12" of the caster (not counting the caster himself).
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
TakShadar pisze:Loremaster of hoeth zna spell z loru światła, więc podwyższa siłę banishemntu prawda?RuleBook pisze:Banishment is a magic missile with a range of 24" — the target suffers 2D6 hits. The Strength of the hits is equal to 4 plus the number of Wizards that know spells from the Lore of Light within 12" of the caster (not counting the caster himself).
Siódma edycja booka HE już za nami.
Proszę o kontynuowanie wątku w nowym temacie.
pozdrawiam,
A.
Proszę o kontynuowanie wątku w nowym temacie.
pozdrawiam,
A.