Warsztat Szczurka ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Warsztat Szczurka ...
Ponawiam pytanie - z czego skałki????????
kora
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Miodzio
On wie że łyżeczka nie istnieje!
Rewelacja. Koncept mi sie srednio podoba ale malowanie... OMG!
Prosze was jezeli to jest mega to co dopiero prace Bohuna czy Any Jezeli chodzi o gladkie przejscia ... nie wiem ale imo grunt to dobrze rozwodniona farba i nakladanie sporej liczby warst blisko siebie ... poprawanie itp. ,nie wiem jak to inaczje wyjasnic
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Aleś Szczurek sieknął tutkaszczurek pisze: Jezeli chodzi o gladkie przejscia ... nie wiem ale imo grunt to dobrze rozwodniona farba i nakladanie sporej liczby warst blisko siebie ... poprawanie itp. ,nie wiem jak to inaczje wyjasnic
Tam blacha ochraniacza jest łaczona i ma takie wypustki - czy siedząc tydzięń-dwa nad opiłowywaniem i szlifowaniem jednej figsy ominąłbyś taki element?
Szczurek... skończ coś wreszcie na te słoneczniki
Szczurek... skończ coś wreszcie na te słoneczniki
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
To nie nadlewka
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jak zwykle podstawka - miodzio. Jakich farb używasz do tego odcienia na skałkach
Jako ,ze odpadam z udzialu w slonecznikach to wrzuce ...
Na dioramce bedzie ten pan : http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer-4 ... VYDAE.html
Lekko jeszcze przejade zoltym na wystajacych elementach skalek i przyjdzie snieg ... i tyle
Na dioramce bedzie ten pan : http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer-4 ... VYDAE.html
Lekko jeszcze przejade zoltym na wystajacych elementach skalek i przyjdzie snieg ... i tyle
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na razie to mogę powiedzieć - fajna tarcza Ten turkus to juz twój znak fabryczny
@Heptun
Jedyny myk jaki tu widze to ,ze maluje je najpierw (w wiekszosci przypadkow) na szaro ,a dopiero glejzami nadaje im odpowiedni kolor (tu w zaleznosci jakich kolorow uzyjesz mozesz na luzaku zrobic ,czerwone ,fioletowe ,zielone ... etc. ) .
Caly czas walcze z tym pancerzem ...bede go jeszcze poprawial ,ale mysle ze powoli krocze w dobra strone ? Moj pierwszy nieWbieski ultyras
Jedyny myk jaki tu widze to ,ze maluje je najpierw (w wiekszosci przypadkow) na szaro ,a dopiero glejzami nadaje im odpowiedni kolor (tu w zaleznosci jakich kolorow uzyjesz mozesz na luzaku zrobic ,czerwone ,fioletowe ,zielone ... etc. ) .
Caly czas walcze z tym pancerzem ...bede go jeszcze poprawial ,ale mysle ze powoli krocze w dobra strone ? Moj pierwszy nieWbieski ultyras