PYTANIA ODNOŚNIE ZASAD TOMB KINGS
Moderator: Shino
Re: PYTANIA ODNOŚNIE ZASAD TOMB KINGS
Tak dobrze kminisz, sypiesz się o tyle o ile przegrałeś (-1 za BSB w 12") niezależnie od ilości szeregów.
Dziękuje:))Kalesoner pisze:Tak dobrze kminisz, sypiesz się o tyle o ile przegrałeś (-1 za BSB w 12") niezależnie od ilości szeregów.
Moja strona http://fotoblog.e-paso.pl/
------------------------
------------------------
No jeszcze przez 2 tygodnie generujemy kostek od cholery bo oprócz wiatrów które służą nam jedynie do boundspeli to każdy liche generuje swoje na inkantacje może 36 to spora przesada bp nie wiem na jakie pkt musielibyscie grac ale w okolicach 20 bezproblemowo ( HL + 2 male lisze ze skrzynka daja już 12 kosci)
- gerald_tarrant
- Masakrator
niby by się dało 36 wycisnąć, ale to już tylko dla eksperymentu
ja maksymalnie wyciągnąłem:
3+3+3 HLP z jarem
2+2+2 z trzech małych liczów
1+1 king
i powiedzmy 12 kości powera
czyli w sumie 29 kości
ale faktycznie w nowej ed tylko wiatry
będzie ciekawie...
ja maksymalnie wyciągnąłem:
3+3+3 HLP z jarem
2+2+2 z trzech małych liczów
1+1 king
i powiedzmy 12 kości powera
czyli w sumie 29 kości
ale faktycznie w nowej ed tylko wiatry
będzie ciekawie...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Chodziło mi o to, że od 8-edycyjnego booka Khemri generujemy jedynie z wiatrów magii. Teraz ciągle jeszcze mamy pierdylion kostek.JarekK pisze:jestes pewien ze od początku 8 ed generujecie tylko wiatry? mam znajomego co potrafił wygenerować 36 albo 24 kostki w ciągu 1 tury
- Infernal Puppet
- Masakrator
Drugie jest pododmianą pierwszego. To wciąż hate ( co ma zresztą wprost napisane ), tylko trochę inaczej działa.to tak jakbyś napisał że hatred to to samo co infinite hatred
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Skolei nehekharan undead sypią się tak samo jak undead i są immune to psychology jak undead wiec jest to wystarczające a nawet wiecej niz wystarczające zeby stwierdzić ze nehekharan undead są undead.
Kalesoner myślę ze jesteś zbyt wytrawnym graczem zeby kłócić się o takie pierdoły...
Kalesoner myślę ze jesteś zbyt wytrawnym graczem zeby kłócić się o takie pierdoły...
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
niemniej caly czas sa to undead warriors of tomb kings.Kalesoner pisze:Z tym że undead mogą maszerować a nehekharan undead nie mogą. To chyba spora różnica? W każdym razie wystarczająca żeby stwierdzić, że undead to nie to samo co nehekharan undead.
Czyli undead