Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Diablo III

Post autor: Ziemko »

Wyglada fajnie, niech cos wymysla co sprawi, ze nie bedzie sie tak nudzila. Ostatnio nawet kilka leveli moim monkiem zrobilem.

Morok

Post autor: Morok »

no ja przeszedłem każdą postacią normala i już mi się odechciało grać ale ten krzyżak dosyć ciekawa postać i boss do zabicia też bardzo fajny się wydaje

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Normal to jest nic.

Prawdziwa gra zaczyna sie na inferno i no to na kilku MP.

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Ale mi też się szybko znudził D3... nie wiem dlaczego. Może ze względu na non stop crapowy loot i granie barbem? ;)
Dodatek zapowiada się ciekawie (dla mnie przede wszystkim ze względu na tego paladyna), ale tym razem zastanowię się ciut dłużej nad zakupem ;P

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Ja nie kupie... mam 60 któryś level szamanem i straszne nudy. Ileż można robić to samo. Bijesz bijesz czasem umierasz i bijesz... Loot leci mega duży jakieś tam mega przedmioty drogie i wgl, ale wszystko słabsze od przeciętnego EQ. Wychodzi, że dobry loot można kupić tylko na AH.
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

No niestety ze swojego ekwipunku nic nie mam co mi wydropilo - wszystko AH. Jednak mam naramienniki na sobie co sam scraftowalem.
Problem jest taki, ze w late gamie jak juz masz ten 60ty level i ktorys tma masterski to juz nudza Ci sie ciagle te same runy. Ile mozna.
Powinny byc jakies questy (nietylko ubery) ktore sa mozliwe dopiero np. od 40 mistrzowskiego to czlowiek mialby jakis cel w expieniu.

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Hm, ale Diablo to h'n's, a wymagania co niektórych wyglądają jakby oczekiwali MMO. W każdym razie ja się (zasadniczo) nie zawiodłem. Oczekiwałem intensywnej sieczki z możliwością progresu postaci i to otrzymałem. Na tyle dobrą bo wbiłem swoim barbem 58 paragon. I chętnie powbijam dalej paragony. Exp na mp7 ładnie leci więc nie wymaga to dużych nakładów czasu.

Oczywiście D3 nie jest idealne, bo gdyby było nie trzeba było tych wszystkich patchy, paragonów, uberów itd. W chwili obecnej najpilniejszą rzeczą jest teraz poprawa itemizacji i porządny PvP.

A tym którym nudzą się ciągłe runy to może niech pograją na HC. Tam każda elita to przeżycie :P
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Moim zdaniem Ziemko ma rację. Przydałyby się randomowe questy. Nie chodzi mi o te kilka w jednym miejscu (może być otwarte lub zamknięte). A te mega dobre itemki które są lepsze od tych które mam to przez jakieś 150h gry nie wydropił mi żaden item :( Legendarne bardzo często są gorsze od Rzadkich... Nie wiem jakiego LootBot'a trzeba ustawić, żeby sprzedawać potem te itenki za grube miliony. Mi nie dropnął ŻADEN dobry item na inferno...
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ja na D3 sie nie zawiodlem, jak wiekszosc graczy zrzedzi, aczkolwiek w pewnym momencie zaczyna sie nudzic. Dropy sa slabe, unikaty ostatnio rzadziej sie sypia niz wczesniej i z reguly sa dupne.
Teraz to runy mozna tlyko robic, zeby zbierac kase na cos lepszego, a juz taki topowy sprzet to grube miliony.

Mi nie do konca odpowiada rozwoj postaci - do 60 levela co level prawie ze to jakis nowy skill ( w sensie runa), ale uwazam, ze mozliwosc pompowania w dany skill w diablo 2 byla spoko, tylko zeby bylo mozna to zmieniac regularniej (podobno na koniec d2 mozna bylo resetowac skille)

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

@ Ziemko: W dodatku będzie możliwość rozdzielania punktów zdobywanych przy paragonach. Z tego co widziałem nie ograniczy się to tylko do siły, witalności, inteligencji i zręczności. No i najważniejsze: będą punkty z paragonów zdobytych przed dodatkiem.

A drop mógłby być rzeczywiście lepszy, bo jednak 63lvl topór z 250 dps to nie jest to o czym marzę :P Mam nadzieję, że Loot 2.0 w końcu naprawia itemizację.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ostatnio jak zmieniali itemizacje to mnostwo drogich przedmiotow sie poszlo walic, bo tak oslably. Oby zrobili to z glowa, aby ludzi, ktorzy wydali grube miliony nie wk...rzac.
Fajne jest to, ze na AH za ok 10 milion jak dobrze sie poszuka to juz mozna caly ekwipunek zlozyc (oczywiscie, nie bedzie to jakis top topow, ale niezly bedzie).

Patrzylem ostatnio na kilka fajnych przedmiotow jak np. helm Mempo zmierzchu z losowym skilem dajacym ACC czy pas godzina czarownic - od 20 milionow w gore, masakra.

Awatar użytkownika
MadMax
Wodzirej

Post autor: MadMax »

Gra ktoś w Diablo III na PS3?
"War. War never changes".

TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!

Ekspresowa Realizacja !!!

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

http://eu.battle.net/d3/pl/blog/1097497 ... 17-09-2013 - zamykają dom aukcyjny. Rewolucja wg Josha. Będzie ciekawie.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Nie jestem do końca przekonany. Wszystko zależy od tego, jak będzie wyglądał Loot 2.0...

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Ma wyglądać lepiej. Zapowiedzieli, że to będzie "inteligentny drop". Poza tym będzie jeszcze mistyczka. Ja tam czekam na to nowe otwarcie i wbijam kolejne paragony :)
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Zaklinacz spiknijmy sie jakis na bnecie to z checis cos pobiegam z Toba, bo od czasu do czasu cos gram. Dla mnie ok, niech zamkna auction housa, ale niech drop leci porzadny, aco wtedy z handlem, skoro bedzie mozna nadal dealowac miedzy graczami w grze. Boje sie tego loota 2.0 po poprzednim upie juz obiecywali, a dobre itemy jak nid lecialy tak nie leca.

Awatar użytkownika
Asgard
Mudżahedin

Post autor: Asgard »

mogę dołączyć swoją Czarką mp-7/8 b czasem też coś pykam

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Zgadajmy sie na privie panowie :)

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Poszły PM-ki.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ogladalem wlasnie gameplaye i loot 2.0 filmiki na YT.
Zapowiada sie w koncu sensownie, szczegolnie czestotliwosc dropow, loot runy itd.

Czy ktos z Was wie co stanie sie z charakterami ktore ma sie do tej pory?
Jesli mam monka na inferno to rozumiem, ze zaczynam gre z dodatkiem od razu na tym poziomie?

Mam nadzieje, ze nie bedzie trzeba od zera tworzyc postaci :roll:

ODPOWIEDZ