Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
Re: Galeria Druchii
tak ma, są w galerii, wystarczy kliknąć
jeśli moje malowanie ci się nie podoba to nie znaczy, ze korzystając ze swoich praw admina/moda kpić sobie z czyjejś pracy na forum
jeśli moje malowanie ci się nie podoba to nie znaczy, ze korzystając ze swoich praw admina/moda kpić sobie z czyjejś pracy na forum
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Wotan szczęka mi opadła. Armia do mnie nie przemawia ale malowanie i wykończenia po prostu kozackie. Zazdroszcze umiejętności...
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Zajebista armia
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Wow!
Fajna...
Fajna...
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Musze was zmartwić ale to nie moja armia, znalazłem na innym forum
Ale jako całość mi się spodobała
Dopiero pod koniec zauważyłem że to bejcowane, ale i tak fajnie wygląda, moja powoli się dopiero maluje
Ale jako całość mi się spodobała
Dopiero pod koniec zauważyłem że to bejcowane, ale i tak fajnie wygląda, moja powoli się dopiero maluje
to armia Azoth'a z druchii.net
Całość jest bejcowana i choć włożył sporo pracy, to moim zdaniem połączenie czerwieni na pancerze, żółtych włosów i fioletowej skóry wygląda..źle. aczkolwiek jego hydra miażdży
Całość jest bejcowana i choć włożył sporo pracy, to moim zdaniem połączenie czerwieni na pancerze, żółtych włosów i fioletowej skóry wygląda..źle. aczkolwiek jego hydra miażdży
For the Witch King!
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
zazdroszczę... moja próbuje się pomalować już od 5 lat... jakoś jej nie wychodzi - chyba powinnam znaleźć malarzaWotan pisze:moja powoli się dopiero maluje
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
No co ty? Jednego masz w domuYudokuno pisze:zazdroszczę... moja próbuje się pomalować już od 5 lat... jakoś jej nie wychodzi - chyba powinnam znaleźć malarzaWotan pisze:moja powoli się dopiero maluje
Ale kminisz jak takimi postami spamować ?Rasti pisze:Jak już wspomniałem, to mi w ogóle moje mroczne elfy nie przypomina. Nie... ja po prostu tego nie kminię ;P
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Na czarno-fioletowo to każdy se porafi pomalowaćJak już wspomniałem, to mi w ogóle moje mroczne elfy nie przypomina. Nie... ja po prostu tego nie kminię ;P
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
No wiesz, co z tego, że ktoś będzie oryginalny, wymaluje jakoś ekstrawagancko. Wymaluję moje na różowe zbroje z niebieskimi krawędziami... Będę oryginalny no ale mimo to, oklepana czerń i fiolet bardziej przemawia ;DJankiel pisze:Na czarno-fioletowo to każdy se porafi pomalowaćJak już wspomniałem, to mi w ogóle moje mroczne elfy nie przypomina. Nie... ja po prostu tego nie kminię ;P
Pozostawię to bez komentarzaGarG pisze:Ale kminisz jak takimi postami spamować ?Rasti pisze:Jak już wspomniałem, to mi w ogóle moje mroczne elfy nie przypomina. Nie... ja po prostu tego nie kminię ;P
dokładniej dwóch. I żadne z nas nie maluje dla siebie...GarG pisze:No co ty? Jednego masz w domuYudokuno pisze:zazdroszczę... moja próbuje się pomalować już od 5 lat... jakoś jej nie wychodzi - chyba powinnam znaleźć malarzaWotan pisze:moja powoli się dopiero maluje
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.