Jak odbije się na nas VIIIed. / Nowe modele HE...
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
- Młody Pajak
- Kradziej
Re: Jak odbije się na nas VIIIed. / Nowe modele HE...
Jeszcze za mały boost haje dostały w 8ed? Chcesz jeszcze więcej? Bez przesady.
Dlaczego elf powinien obsługiwać się tylko łukiem? To określenie jest takie trochę nie odpowiednie.
pozdro
Dlaczego elf powinien obsługiwać się tylko łukiem? To określenie jest takie trochę nie odpowiednie.
pozdro
chyba ze ten potworek byłby tak słaby jak te rary u Bestii, wtedy nic by się nie wzmocniło.Kaylar pisze:A dla mnie w ogóle by nie popsuło a w bardzo fajny sposób Elfy byłyby wzmocnione![]()
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
Dajcie spokój z tym feniksem, jeśli już to tylko Drake'i lub Merwyrm. To byłoby coś, feniks jest... "słaby".
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- Master of reality
- Oszukista
Za dużo filmowego LOtRaMłody Pajak pisze:Dlaczego elf powinien obsługiwać się tylko łukiem?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
I sold my soul for rock'n roll
Nie mam sił tego czytać.
Skończcie spamować, bo wywalę wszystko od tej wesołej dyskusji o Feniksie.
pozdrawiam
A.
Skończcie spamować, bo wywalę wszystko od tej wesołej dyskusji o Feniksie.
pozdrawiam
A.
W części forum z Chaos Warriors. Piszą w pewnym temacie, że ASL z broni dwuręcznych znosi ASF HE czy to prawda ???
HIGH ELVES 0/0/0 (W fazie zbierania ;])
WARRIORS OF CHAOS 0/0/0 (W fazie smutku ;])
Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter on staje się twoim losem...
WARRIORS OF CHAOS 0/0/0 (W fazie smutku ;])
Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter on staje się twoim losem...
nie.Kaylar pisze:W części forum z Chaos Warriors. Piszą w pewnym temacie, że ASL z broni dwuręcznych znosi ASF HE czy to prawda ???
przeczytaj erratę do HE.
Mam pytanko. Ponieważ mam kilka starych modeli i mnie to bardzo zastanawia.
Jak będą wyglądać w jednym oddziale:
1. Stare i nowe PG
2. Stare i nowe WL
3. Stare i nowe DP
Nie mam nawet jak normalnie popatrzeć, ponieważ obecnie wywiało mnie za granicę. Podejrzewam, że o ile WL będą akceptowalne, to DP wypadną kiepsko, zaś PG tragicznie. Więc pytanie - w których oddziałach można jeszcze te modele wymieszać, zaś w których nu pagadi?
Jak będą wyglądać w jednym oddziale:
1. Stare i nowe PG
2. Stare i nowe WL
3. Stare i nowe DP
Nie mam nawet jak normalnie popatrzeć, ponieważ obecnie wywiało mnie za granicę. Podejrzewam, że o ile WL będą akceptowalne, to DP wypadną kiepsko, zaś PG tragicznie. Więc pytanie - w których oddziałach można jeszcze te modele wymieszać, zaś w których nu pagadi?
Jest jak piszesz. Nowi WL pomieszani ze starymi są ok, DP w miarę, ale PG to tragedia. Ci nowi są od nich o głowę wyżsi i ani trochę się z nimi nie komponują.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
sprzedać, najlepiej mnieEerion pisze:Cholercia.
No i teraz móżdż czy wymodlić uzbieranie 30 starych (co może być ciężkie), czy sprzedać i kupić wstępnie 40 nowych.
No cóż...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
obiektywnie...
obecnie kupno starych PG jest prawie niemożliwe.
Stare WL można jeszcze kupić (allegro, końcówki w niektórych sklepach), ale nie wiem czy jest sens, gdyż te plastiki są prawie takie same, a na pewno nie będziesz miał problemu z ich dokupieniem później.
obecnie kupno starych PG jest prawie niemożliwe.
Stare WL można jeszcze kupić (allegro, końcówki w niektórych sklepach), ale nie wiem czy jest sens, gdyż te plastiki są prawie takie same, a na pewno nie będziesz miał problemu z ich dokupieniem później.
Czyli, zakładając że mam tylko 10 starych PG, a chciałbym uzbierac 40 pod hordę, to stara wersja jest praktycznie nie do wykonania?
W takim razie to mi trochę ułatwi wybór. Najprawdopodobniej będę miał na sprzedaż dyszkę starych PG + FCG. Ale jakieś konkrety dopiero jak pod koniec stycznia będę w Polsce.
W takim razie to mi trochę ułatwi wybór. Najprawdopodobniej będę miał na sprzedaż dyszkę starych PG + FCG. Ale jakieś konkrety dopiero jak pod koniec stycznia będę w Polsce.