Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Thorkild
Mudżahedin

Re: Fuxiorr Galeria - Krasnoludy i Demony i Łorki

Post autor: Thorkild »

nareszcie coś do krasnoludów pomalowałeś :P
ładnie w typwum dla Ciebie stylu, peleryna robi najlepsze wrażenie za to hełm wygląda na niedokończony jakby brakowało złotych wykończeń... może jakieś rogi mu dokleić ?

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Było zostawić 1 róg :P
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Coś jeszcze pomyślę nad hełmem ... :D
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Filer na szybko... coś mi się nie podoba.. ale ...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Thorkild
Mudżahedin

chyba pierwszy raz widzę żeby to ktoś pomalował :shock:
szukając "dziury w całym" pojawia się pytanie jak on wjechał na tą skałkę i jak z niej zjedzie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Corunn
Chuck Norris

Post autor: Corunn »

Thorkild pisze:chyba pierwszy raz widzę żeby to ktoś pomalował :shock:
szukając "dziury w całym" pojawia się pytanie jak on wjechał na tą skałkę i jak z niej zjedzie :mrgreen:
Z trudem wjechał, z trudem. Zjechać będzie łatwiej, grawitacja pomoże ;)
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

To jest filler, więc będzie stał w regimencie. Dla mnie jest bardzo fajny =D> =D> =D> ...

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Jak już pisałem w innym temacie - wyszedł Ci zacnie. Też go pomaluje, jako filer do gorników, ale też drugiego jako coś innego. Ładnie się rozłożyły kolory i wygląda jak wózek krasnoludzko-kopalniany.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

http://zapodaj.net/42f4f58c05763.jpg.html
http://zapodaj.net/9a3ebf8736f6a.jpg.html
Chukowe foty .. ale można zobaczyć co teraz maluje... klocek prawie że zrobiony

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Lepsze foty potrzebne.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

Post autor: Szamot »

ten kucykowy pociąg to idealny pump wagon! tylko snotlingami to oblepić :D

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Słabe foty... podstawkom brak tylko trawki.. tak to chyba finish... na żywo lepiej wyglądają :(

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Morsfinek
Wodzirej

Post autor: Morsfinek »

Nawet przyjemnie to wygląda niestety jak już wspomniałeś słabiutkie fotki a i figsy raczej do najbardziej udanych nie należą. Filer moim zdaniem z tego całego klocka najlepszy :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Thorkild
Mudżahedin

podstawki wyglądają na różowe :shock: mam nadzieje, że to wina zdjęcia, chyba lepiej jakby były szare albo brązowe...
dlaczego czerwone zbroje ???

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Bardzo fajne młoty, ale jak powyżej - dlaczego czerwone zbroje ? Jak się Tobie te modele malowało ?

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Zbroje wyglądaja bardzo Kurosowo... zrób lepsze zdjęcia bo tu ciężko cokolwiek ocenić.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Nie mam pojęcia, jak można te figsy stawiać wyżej od KTÓRYCHKOLWIEK metalowych hamców, skoro po oględzinach ktoś pisze, że najlepszy w całym klocku jest... filler. To wiele mówi, bo ocenia się właśnie przez pryzmat figsów w dużej części.
Tutaj mamy próbę stworzenia własnej kolorystyki. Czy udaną - na pewno nie całkiem. Na moim monitorze widzę czerwonobrązową zbroję i pomarańczowe hełmy. Nie wiem, jak to wygląda w rzeczywistości. Jeśli tak mniej więcej, to te dwa odcienie są za bardzo zbliżone i zlewają się w całość, co skutkuje tym, że mamy jednolitą masę. Optowałbym bardziej za dwoma kontrastującymi kolorami... samo malowanie nie jest złe, jedynie dobór kolorów nie do końca trafiony...

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Thorkild pisze:podstawki wyglądają na różowe :shock: mam nadzieje, że to wina zdjęcia, chyba lepiej jakby były szare albo brązowe...
dlaczego czerwone zbroje ???
Podsrawki to Brown battleground od AP +zandri dust
Obrazek
Obrazek
Azgaroth pisze:Bardzo fajne młoty, ale jak powyżej - dlaczego czerwone zbroje ? Jak się Tobie te modele malowało ?
Fajne modele ale nie przyjemnie sie malowalo luski.. w pizdu tyle... longow wezme normalnym srebrnym :lol2: :lol2:
Cookie Monster pisze:Zbroje wyglądaja bardzo Kurosowo... zrób lepsze zdjęcia bo tu ciężko cokolwiek ocenić.
Malowalem po swojemu :
Khorn red -> wash nuln oil -> kron + Mephiston red -> Mephiston -> mephiston + troll slayer orange [fajna farbka :D ] -> troll slayer orange - >gleza bloodletter
Obrazek
Cookie Monster pisze:Zbroje wyglądaja bardzo Kurosowo... zrób lepsze zdjęcia bo tu ciężko cokolwiek ocenić.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zbroje są bardziej czerwonawe... normalnie jestem z nich zadowolony ale jak paczam na foty to ... :cry:
Foty robione telefonem.. w piatek bede mial normalny aparat
Tak wyglada posypka do podstawek normalnie.. mozna sobie porownac jak te foty zmieniaja wyglad
http://www.slavetopainting.co.nz/produc ... asing.aspx

EDIT: Gregu mi sie modele bardzo [ moze i bardziej :shock: :?: ] od hamcow... Maja swoje nie dorobki ale tak samo maja je stare modele.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2014, o 23:37 przez Fuxiorr, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Widzisz teraz kolory wyglądaja inaczej;p Poczekam na aparat wtedy jeszcze raz popatrze:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Sam widzisz ... jutro będę miał aparacik to się lepsze foty zrobi :P

ODPOWIEDZ