![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Gratulacje dla topu!!!
Gdyby ktoś z powyższych miał problem z bonem, pisać do mnie tutaj lub na mail sklepowy. W razie czego, mam jeszcze kilka rzeczy, których nie mam czasu wprowadzić - jeśli napiszecie co Wam trzeba i okaże się, że mam, wrzucę do sklepiku.Akadera pisze:Po pierwsze jeszcze jedna kwestia organizacyjna:
Wyniki rywalizacji w konkurencji malarsko modelarskiej:
1. Mapet - bon 150zł do wykorzystania w sklepie topbitz.com
2. Druchii - bon 60 zł do wykorzystania w sklepie topbitz.com
3. Jagal - bon 40 zł do wykorzystania w sklepie topbitz.com
Chłopaki podeślijcie mi pmkami swoje emaile to podeślę wam bony wraz z kodami itp
Następnym razem jak Przemek mówi idziemy do Prognoz to idziemy tam od razuDziękuje gościom którzy przyjechali na nasz turniej. Mam nadzieje, że spełniliśmy wasze oczekiwania. Liczymy na konstruktywną krytykę
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Aha.... Dostałem tylko to pierwsze....III. Hełm Frontu Wschodniego, AB Woch, zestaw army painter, dyplom, zdjęcie pamiątkowe z organizatorami.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Nie ładnie tak jechać po kimś, kto sie tu nie obroni.Golonka pisze: Pierwszy Rusek miał turbo farta blablabla i tak obronilem 8.
Drugi Rusek miał turbo farta, udaje ze go nie obrazam i udaje że sie nie chwale jaki jestem zajebisty blablabla
Ta, w sumie racja.paulinka17 pisze: Nie ładnie tak jechać po kimś, kto sie tu nie obroni.
Taki typ pyszałkowatości powinien być tępiony. To sie nazywa po angielsku humble brag.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?