Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Czy wiecie gdzie można kupić chimerę ? Legalnie zaznaczam
Bardy, Cuby itd. w Poznaniu nie mają tego modelu na półce. W rachubę wchodzi zamówienie przez mail order, a to = 3 – 4 tygodnie.
Idę na turniej na początku sierpnia jakoś i chciałem inauguracyjnie ruszyć WoChem. Może u kogoś w mieście stoi gdzieś chimera na półce w sklepie ?
Idę na turniej na początku sierpnia jakoś i chciałem inauguracyjnie ruszyć WoChem. Może u kogoś w mieście stoi gdzieś chimera na półce w sklepie ?
Witam,
Zbliża się mały turniej na 1200, czyli 1100 pkt. dla WoCh. Wystawiam klocek ciężkiej piechoty, pieski, skullsów, chimerę i herosa na dysku. Takie mam figsy.
Zostaje mi na bohatera od 216 - 226 pkt (jak ściągnę banner z skullsów), jak byście go złożyli ? Do bitki oczywiście
Zbliża się mały turniej na 1200, czyli 1100 pkt. dla WoCh. Wystawiam klocek ciężkiej piechoty, pieski, skullsów, chimerę i herosa na dysku. Takie mam figsy.
Zostaje mi na bohatera od 216 - 226 pkt (jak ściągnę banner z skullsów), jak byście go złożyli ? Do bitki oczywiście
Exalted Hero of Tzeentch on Barded Daemonic Mount @ 216.0 PtsKaszalot pisze:Witam,
Mark of Tzeentch; Great Weapon; Chaos Armour;
Dragonhelm [10.0]
Talisman of Endurance [30.0]
Exalted Hero of Tzeentch on Barded Daemonic Mount @ 226.0 Pts
Mark of Tzeentch; Great Weapon; Chaos Armour;
Dragonhelm [10.0]
Third Eye of Tzeentch [10.0]
Exalted Hero of Tzeentch on Disc of Tzeentch @ 216.0 Pts
Mark of Tzeentch; Great Weapon; Chaos Armour
Scaled Skin [20.0]
Third Eye of Tzeentch [10.0]
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Niestety tak się nie dzieje. Przejmowanie statystyk T i W dotyczy tylko Kawalerii Potworów, a żeby nasz hero miał taki troop type, musi być usadzony na Wielkiego Zwierza, a w armii tylko DM nim jest. Reszta to zwierzęta bojowe, więc hero ich dosiadający liczy się jako zwykłą kawaleria, a ta żadnych statystyk nie bierze od wierzchowca.
Chyba tylko wyzszy stat biezesz
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
Gram na 1666pkt(bez Lorda).Mam mobilną rozpiske bez Magii.Zastanawiam sie co lepsze na te pkt Skulle czy Hellena?I czy Olac brac maga na te pkt czy olac?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.