Modele
Moderator: JarekK
Re: Modele
Ja właśnie pomalowałem Bel`akora.
Będę potrzebował powiększyć go podstawką
Będę potrzebował powiększyć go podstawką
Release the Przemcio!
Czekam aż dojrzeje do 120zł. Jak wokół będzie tylko finecast i zgrzytanie zębów to ktoś się w końcu skusi
Zresztą czy to tak dużo? Za wszystkich limitowanych herosów płaciłem ponad 100zł.
Zresztą czy to tak dużo? Za wszystkich limitowanych herosów płaciłem ponad 100zł.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Akurat DP (+ Be'lakor) oraz trolle chaosu imho niekoniecznie do zastąpienia - to są świetne figsy i nie warto oszczędzać akurat na nich. Stanowią ozdobę każdej armii i warto trochę pociułać, żeby się zaopatrzyć w te modele...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mi z kolei właśnie river trolle niezbyt do chaosu pasują, choć w tym przypadku sporo faktycznie zależy od malowania i samej armii. Jako że preferuję starsze figsy, chaos trolle u mnie jak najbardziej...
"JOIN OR DIE"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jakoś mnie nie oszołomił...
Broń trochę biedna
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
skąd i za ile?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
W mitologii Chimera miała tułów kozy, więc nie musiała być imponująca, aczkolwiek ta figura jest średnia. Więcej tam kamienia niż chimery...