dopiero te?Varinastari pisze:Te wybory idealnie pokazały, jak bardzo Polska jest podzielona.
Wybory prezydenckie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Wybory prezydenckie
Korhil pisze:proszę się zbytnio nie spinać, bo to opinia subiektywna i nie ma na celu nikogo obrażać, ale jestem zaszokowany wynikiem osiągniętym przez J. Kaczyńskiego, mam nadzieję, że sondaże nie kłamią i Komorowski wygra... ale kurde... nie mogę uwierzyć ile ludzi głosuje na pana Kaczyńskiego... jakby nikt już nie pamiętał jak się skończyło jego premierowanie...
+1
Dokladnie tak samo mysle, Polacy to sklerotycy..
Raczej nie doczekasz, nie wiadomo jak będą wyglądać wybory parlamentarne i jeśli platforma wróci do opozycji to mocny prezydent potrzebny będzie. W końcu ewentualnej władzy rok im został a prezydenta na 5 lat mamy.
BTW. Widzieliście wyniki pkw ? różnica jest śladowa, te sondaże mogą się mylić (Boże nie dopuść do tego ).
I najlepsze
Miłości koniec, znów się napier......
http://www.tvn24.pl/0,1663590,0,1,to-be ... omosc.html
BTW. Widzieliście wyniki pkw ? różnica jest śladowa, te sondaże mogą się mylić (Boże nie dopuść do tego ).
I najlepsze
Miłości koniec, znów się napier......
http://www.tvn24.pl/0,1663590,0,1,to-be ... omosc.html
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Obiecujesz?Varinastari pisze:Kurna, jak tak dalej pójdzie, zachleję się na śmierć.
Lest we forget:
-
- Masakrator
Ta. Wyniki dopiero z 51% Komisji. Dużych miast jeszcze nie policzono.
Tak łatwo się mnie nie pozbędzieszTytuł: Re: Wybory prezydenckie Odpowiedz z cytatem
Varinastari napisał(a):
Kurna, jak tak dalej pójdzie, zachleję się na śmierć.
Obiecujesz?
Znajome niemieckie małżeństwo trzyma kciuki za Kaczora. Za €500 miesięcznie (przedszkole kosztuje €900+) wynajmują na cały dzień polską opiekunkę do dziecka. Zasięgnęli języka i boją się, że jak wygra Bronek to się im laba skończy
Swoją drogą głosowanie za granicą powinno być zniesione. Jak ktoś jest takim patriotą to niech se na wybory do vaterlandu poleci, reszty i tak to nie dotyczy.
Swoją drogą głosowanie za granicą powinno być zniesione. Jak ktoś jest takim patriotą to niech se na wybory do vaterlandu poleci, reszty i tak to nie dotyczy.
Karczmarz pisze:Daj Boże żeby wygrał Kaczyński! Nie będę spał aż do tej 3 rano.
(wiedziałem, że jeszcze nic przesądzonego)
ZWYCIĘZYMY!
ZWYCIĘZYMY!
ZWYCIĘZYMY!
Ktos sie prosi o bana, nikt nie mowil, ze na BP nie ma cenzury
-
- Masakrator
O ile dobrze pamiętam, invocatio dei użyte" nadaremno" jest grzechem.
No cóż, hipokryzja i skleroza chodzą zazwyczaj w parze.
No cóż, hipokryzja i skleroza chodzą zazwyczaj w parze.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Tzeench robi nam psikusa tym odwróceniem ról...
-
- Masakrator
Oj, tak.....Tzeench robi nam psikusa tym odwróceniem ról...
Spokojnie, jutro ostateczny wynik.