nowe modele i unity?
Moderator: #helion#
Re: nowe modele i unity?
oj a już myślałem że może pokurcze wrócą do imperialnych rozpisek
Marius Leitdorf widzę będzie w okazyjnej cenie jak na nieboszczyka.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Jaki miły szaleniec, jedyny szermierz który mógł się mierzyć w imperium z wąsatym Kurtem. Jaka szkoda.
Sądząc po tym, że wydają w finecaście też starych bohaterów na klasycznych koniach to są z nich wciąż zadowoleni i nie zamierzają odświeżać zwykłych rycerzy na koniach...
Kupiłem już parę boxów do imperium z myślą o zbieraniu, ale bez nowych knightów nie będę tego robił, mimo, że wszystkie nowe figurki mi się podobają.
Zresztą ciekawe czy konnica będzie nadal w corach bo demigryfy to raczej rare?
Kupiłem już parę boxów do imperium z myślą o zbieraniu, ale bez nowych knightów nie będę tego robił, mimo, że wszystkie nowe figurki mi się podobają.
Zresztą ciekawe czy konnica będzie nadal w corach bo demigryfy to raczej rare?
Ale cena Marius Leitdorf okazyjniejsza. 130 zenona za gościa na koniu to jak by znalazł przecież.Bizim pisze: Nieboszczyk Valten dostanie nawet swój trzy-pak.![]()
No fakt drogo jak cholera.... ale w sumie ktos zamierza kupowac to? jakos mnie wogole nie kreca te modele narazie. Mam wszystkich bohaterow o ktore mi chodzilo. Wiec niema co płakac. Ale w sumie moze pojawi sie kilka rzeczy nowych w AB skoro zrobili te modele ktore nie mialy zasad. Są szanse ze jutro cos bedzie wiadomo o AB??
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Bizim pisze:Poniżej lista tego co wyjdzie w failcaście do imperium (zarówno nowe rzeczy jak i stare przeniesione do fc):
Empire Witch Hunter 1 mini $16.50 Finecast
Markus Wolfhart 1 mini $16.50 Finecast
Empire Warrior Priest 1 mini $16.50 Finecast
Balthasar Gelt, the Supreme Patriarch 1 mini $41.25 Finecast
Captain of the Empire - Great Weapon 1 mini $16.50 Finecast
Captain of the Empire - Gory Blade 1 mini $16.50 Finecast
Captain of the Empire - Sword & Shield 1 mini $16.50 Finecast
Marius Leitdorf 1 mini $41.25 Finecast
Empire Master Engineer on Mechanical Steed 1 mini $41.25 Finecast
Empire Grand Master of the Blazing Suns 1 mini $29.75 Finecast
Empire Grand Master of the Knights Panther 1 mini $29.75 Finecast
Empire Grand Master of the White Wolf 1 mini $29.75 Finecast
Empire Battle Standard Bearer - Griffon Banner 1 mini $24.75 Finecast
Empire Master Engineer - Hockland Long Rifle 1 mini $16.50 Finecast
Empire Master Engineer - Repeater Pistol 1 mini $16.50 Finecast
Empire Master Engineer - Repeater Handgun 1 mini $16.50 Finecast
Empire Warrior Priest - Two Hand Weapons 1 mini $16.50 Finecast
Empire Warrior Priest - Great Weapon 1 mini $16.50 Finecast
Empire Warrior Priest - Hand Weapon and Shield 1 mini $16.50 Finecast
Halfling Hot Pot Catapult 1 mini $29.75 Finecast
Luthor Huss, Prophet of Sigmar 1 mini $29.75 Finecast
Heroes of the Empire - Valten 3 minis $66.00 Finecast
Fajnie ktoś skomentował GMów w FC:LOL, looks like that old battle ponies are going finecast. Oh, forget about new warhorses for empire, there will be something like this : and each of them Grandmasters rides a classic warhorse figure now available in finecast !!! And the price is ridiculous.
A jeszcze fajniej potraktowali ten komentarz. Usunęli go. Najwidoczniej na warseerze nie można krytykować w tego typu tematach polityki cenowej gw albo po prostu jakiś buraczany mod chciał sobie polepszyć humor. Wstyd i niesmak.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Brushlicker
- Falubaz
- Brushlicker
- Falubaz
szkoda, że nic z tego....
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Jejku jeszcze dwa dni do preordera, czyli wszystkich statystyk dowiemy się dopiero ze strony GW.
Że też GW musiało uprzeć się i akurat imperium tak strzec jakby to była jakaś tajemnica narodowa...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Że też GW musiało uprzeć się i akurat imperium tak strzec jakby to była jakaś tajemnica narodowa...
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
- Martin von Carstein
- Kradziej
JochnyWalker pisze:kowaljl pisze: Osom, dude.
Wysłałbyś mi na pm jak usunąłeś z grzbietu tego zwierza pedała?
A co to za filozofia? Przecież tylko nogi elfa są na stałe przy gryfie (zresztą widać na zdjęciu). Górę ciachasz w miejscu sklejenia.
Przecież nie ma już Psów...Kokesz pisze: Do Psów może lepiej niech się nie dotykają.
Wisła Kraków.